- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скапаната ми история(дайте съвет)
Обичам едно момче а съм почти сигурна че и тои ме обича(ще поясня защо се съмнявам)
Искам да уча в Благоевград-само там мога да вляза със специалността която искам.Бяхме се разбрали тои да работи в София, а аз да уча там.Впоследствие разбрах,че балът няма да ми стигне и затова трябва да отида в Благоевград.Днес му казах,че мисля да ида там и че ще е само първата година,а тои ми каза "Постарай се да влезеш в София"(( гадно нали?
Заради тези думи които ми каза си мисля,че не ме обича достатъчно
КАКВО ДА ПРАВЯ?
Да отида ли в София със каквато ще да е специалност или да направя това, което искам?
Моля ви без гадни коментари и без това се чувствам много зле![]()
Животът си е твой, но Благоевград е дупка, където нищо няма да научиш и ще си пропилееш студентските години.
Абе я си дишай скапаният софиянски въздух и трай там, много наперени тез софиянци е пу...Първоначално написано от w0sh
П.Т. Направи това, което наистина искаш (може да ти отнеме малко повечко време да решиш)
Не е толкова лесно да го попитам.
Заедно сме повече от две години,мислим за брак другата година(на 22 съм) и знам какво ще каже...просто отговора е ясен-щом иска да се оженим ,значи ме обича,сигурна съм че това ще каже, но проблемът е,че разтълкувах думите му като предупреждение
дали греша?
ПП. Не съм от София
Искаш да ми кажеш, че образованието в Благоевградския университет е европейско признато и на високо ниво, или че си селянче, което не е напускал родната си колибка?Първоначално написано от Epik
Първоначално написано от w0sh
Просто искам да уча това, което ми харесва и в същото време да не загубя приятеля си
![]()
чие мнение цитирам... джизъс.
Учи в София. Прехвърли се след една година (когато имаш добър бал от изпитите през сесията)
И така ще пропилея още една година, защото като снемя специалност, ще ме прехвърлят в първи курсПървоначално написано от w0sh
Ами аз на 22 вече съм 3-ти курс.
Досега какво си правила, че се притесняваш за 1 година.
1-не се притеснявам за една ами за още една,защото ако продължавам в същия дух май никога няма да вляза
2-аз съм виновна за това, че още не съм се записала някъде(няма да споря или да се оправдавам), но моля ви дайте съвет по темата без излишни въпроси
София-Благоевосело е близо... Къв е проблема да учиш и да се виждате?
3апиши се там,където искаш да учиш твоята спецялност.
София-Благоевград са на 30-40мин.разстояние.
Невиждам проблем.
Запиши там , където ти самата искаш .Все пак това е твоето бъдеще нали така? Представи си ,че утре се разделите , а ти си избрала не варианта , който искаш, а този , който угажда на това да сте си по-близо , да се виждате и най-вече на приятеля ти !!! Какво правиш тогава?
емиии и аз съм съгласна с 1-вия отговорил на тази тема ... София е много по-добро място за учене от колкото Благоевград![]()
А за приятеля ти .. прав е да ти казва така,защото те обича .... но все пак твой е живота ти решаваш
![]()
![]()
Не можеш ли да запишеш задочно в Благоевград и да живееш в София, a с времето да поучиш здраво и да кандидатстваш отново или да се прехвърлиш, както каза wosh?
Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.
А той защо не подкрепя това да учиш каквато специалност си избрала? Ако те обича толкова много, би трябвало да ате подкрепя и заедно да измислите варианти как да се виждате дори да учиш в Благоевград..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Моят съвет е, да решиш какво искаш и да действаш. За себе си и аз не знам дали бих последвала гаджето си, зависи от връзката, може би. Това би бил голям компромис. А разстоянието не е толкова голямо - пак може да се виждате. Или той не иска да пътува? Ревнува ли те чак толкова, че да не иска да се отделяш от него? Ти си знаеш с каква интонация и по какъв начин ти го е казал, а може просто да е бил в кофти настроение. Или мисли за теб, защото в София ще имаш по-добри възможност за реализация и за това го е казал така. Гадното е, че ако наистина не ти стигне балът, губиш една година с прехвърлянето, но какво толкова - една година само.
Има и друг момент - прехвърляш се в София, но там е по-трудно, изискванията са по-високи, студентите са влезли с по-висок бал и ако го закъсаш с ученето, това може да се отрази негативно на връзката ви. Да не стане после - аз заради теб дойдох, а виж какво стана. Ако имаш успехи, всичко е ок. Според мен не пиши специалност, която не искаш да учиш, защото насила ученето става много трудно. Ако ще се жените, хубаво е да си живеете заедно и тогава разстоянието става наистина голям проблем.
Премисли хубво нещата, говори с него и успех.![]()
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
учи там, където искаш ти! кой е той, че да ти диктува живота? какво, като сте заедно от 2 год.? ако толкова лесно се откаже, значи така или иначе връзката ви е нямала бъдеще. не се отказвай от собствените си мечти, заради нечии чужди прищевки!
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
да знаеш юзуто е мноо мизерен университет, а иначе блг е много приятно градче. та нищо няма да научиш, иначе града ще ти хареса, има доста млади хора, ще се раделите в даден момент с гаджето ти и така...Първоначално написано от s731s1
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Мисля че това не означава че не те обича.Напротив иска да сте заедно а иначе ти трябва да прецениш къде да учиш
Ако учиш в София ще имаш много повече шансове,след това.
прочетох ти няколко поуста и много се издразних как убедено и компетентно говориш глупости. ама след като видях, че софия - блг е 30-40 мин вече ми е ясно, че някой хора като се родят си имат мнение по всички въпроси и си вярват, че знаят много, а всъщност имат единствено самочувствие без особено покритиеПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
ти много пъти ли си стигала за 30-40 мин???
да не говорим, че и шансовете за развитие в софия не са много по-добри от блг, малко късмет и малко усилия си е и на двете места. в блг се живее значително по-евтино...
към авторката на темата: преди да приемаш съвети относно обучението си и бъдещето си във форуми, поне преглеждай дали хората, които ги отправят знаят как се пише "спецЯлност" и "нЕВиждам"......... и се замисли какво точно те могат да ти кажат на тема образование![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
прочетох ти няколко поуста и много се издразних как убедено и компетентно говориш глупости. ама след като видях, че софия - блг е 30-40 мин вече ми е ясно, че някой хора като се родят си имат мнение по всички въпроси и си вярват, че знаят много, а всъщност имат единствено самочувствие без особено покритие
ти много пъти ли си стигала за 30-40 мин???
да не говорим, че и шансовете за развитие в софия не са много по-добри от блг, малко късмет и малко усилия си е и на двете места. в блг се живее значително по-евтино...
към авторката на темата: преди да приемаш съвети относно обучението си и бъдещето си във форуми, поне преглеждай дали хората, които ги отправят знаят как се пише "спецЯлност" и "нЕВиждам"......... и се замисли какво точно те могат да ти кажат на тема образование[/quote]
Евала![]()
Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.
Защо си неграмотна ?Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от cranberry696
И всепак във текстът й има мноо правопистни грещки както, и запетай пуставени на неъдекватни места.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick