- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скапаната ми история(дайте съвет)
Моят съвет е, да решиш какво искаш и да действаш. За себе си и аз не знам дали бих последвала гаджето си, зависи от връзката, може би. Това би бил голям компромис. А разстоянието не е толкова голямо - пак може да се виждате. Или той не иска да пътува? Ревнува ли те чак толкова, че да не иска да се отделяш от него? Ти си знаеш с каква интонация и по какъв начин ти го е казал, а може просто да е бил в кофти настроение. Или мисли за теб, защото в София ще имаш по-добри възможност за реализация и за това го е казал така. Гадното е, че ако наистина не ти стигне балът, губиш една година с прехвърлянето, но какво толкова - една година само.
Има и друг момент - прехвърляш се в София, но там е по-трудно, изискванията са по-високи, студентите са влезли с по-висок бал и ако го закъсаш с ученето, това може да се отрази негативно на връзката ви. Да не стане после - аз заради теб дойдох, а виж какво стана. Ако имаш успехи, всичко е ок. Според мен не пиши специалност, която не искаш да учиш, защото насила ученето става много трудно. Ако ще се жените, хубаво е да си живеете заедно и тогава разстоянието става наистина голям проблем.
Премисли хубво нещата, говори с него и успех.![]()
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг