.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

имам проблем

В 6ти клас си харесвах едно момиче, но не ни се получи и от тогава почти сяка срещната с хубаво тяло искам да я еба, кажете нормално ли е и какво да правя

Град
    Улицата
    буден модератор няма ли ... стига пускал тъпи теми
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    пеньо, бегай се от нета

натровил си се нещо
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

е кажете ми какво да правя на 15 съм

Град
    Улицата
    самоубийсе така и тебе си и околните ще отървеш от мъки
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Re: имам проблем

Цитирай Първоначално написано от m4r1o
    В 6ти клас си харесвах едно момиче, но не ни се получи и от тогава почти сяка срещната с хубаво тяло искам да я е**, кажете нормално ли е и какво да правя
    Да задаваш такъв въпрос кажи ми нормално ли е.

Не съм аз този , които прекарва 20 часа заседнал във тях , само това ме интересуваше .... щом неможе да ми отговориш не пиши

Не е нормално, сигурно си гей.

Re: имам проблем

Цитирай Първоначално написано от TheFallenAngel
    В 6ти клас си харесвах едно момиче, но не ни се получи и от тогава почти сяка срещната с хубаво тяло искам да я е**, кажете нормално ли е и какво да правя
    Да задаваш такъв въпрос кажи ми нормално ли е.
    добре щом мислиш че не е нормално обясни ми защо

Цитирай Първоначално написано от sabaton94
    Не е нормално, сигурно си гей.
    несъм гей , харесвам само жени !

Абе слушай като ти говоря, аз ги разбирам тия работи. Гей си.

Гей си .. имаш всички признаци за начална фаза на хомосексуалист .. съжалявам нелечимо е ..

да имаш проблем
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

разбираш ти, курвите не пишат по форуми, а ходят по дискотеки да лапат на такива като мен така, че по добре се приготвяи

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от Palavnika17
    Гей си .. имаш всички признаци за начална фаза на хомосексуалист .. съжалявам нелечимо е ..
    абе ако тоя педал на снимката си ти си адцки смешния ако искаш да ме вкараш в гейската ти компания , майка ти няма кой да я огрява

разбираш ти, к***те не пишат по форуми, а ходят по дискотеки да лапат на такива като мен така, че по добре се приготвяи
    Мдаа, т`ва да си вярваш е втори признак на хомосексуалност.

абе ако тоя педал на снимката си ти си адцки смешния ако искаш да ме вкараш в гейската ти компания , майка ти няма кой да я огрява
    Ей пендльо ако искаш мое да се видим някъде и да видиш колко ми е гейска компанията не си играй със здравната си книжка от сега не се занимавай и внимавай на кой кво пишеш щото такива курвички като тебе много мога да ги храня просто не ми е интересно .. има друг вариант намираме те някъде пребиваме те така че да се чудят кво си прайм ти няколко корекции по захапката и после праиш свирки за пари като травестит .. шибаняк да се фърлям у цялата ти рода женски ..

Пхахах, мани, не се занимавай с тоя, верно е педалче. Ся ми праща лични съобщения как искал да ме ебе...

Пхахах, мани, не се занимавай с тоя, верно е педалче. Ся ми праща лични съобщения как искал да ме е**...
    Е то е ясно .. най-много да е някой такъв дето вижда,че няма как да го хареса някоя по -малка от 170 кг и търси утеха в мъжкото .. смехари секви заеби ..

Пхахах, мани, не се занимавай с тоя, верно е педалче. Ся ми праща лични съобщения как искал да ме е**...
    Е то е ясно .. най-много да е някой такъв дето вижда,че няма как да го хареса някоя по -малка от 170 кг и търси утеха в мъжкото .. смехари секви заеби ..
    Деба аз съм по малко от 170 кг , но пък съм висок 185 , педал си ти , как може да си сложиш женски ник ? като чуеш на някой да казват Надя , първото което идва наум е жена

Д**а аз съм по малко от 170 кг , но пък съм висок 185 , педал си ти , как може да си сложиш женски ник ? като чуеш на някой да казват Надя , първото което идва наум е жена
    Ква Надя видя бе, Пендел?

много ли ти е тъжно , ? живея в Плевен (булеварт Христо ботев, улица, Шипка , идваи ако искаш , смешка през ПЦ е лесно , да говориш , 0897543329 / казвам се Мариан , ако искаш още утре ела :Х даже ся ми се обади ти чуя гейския глас

Забрави да напишеш "Искам да дойдат сериозни и поддържани момчета, готови да експериментират".

Забрави да напишеш "Искам да дойдат сериозни и поддържани момчета, готови да експериментират".
    toi me pita , dali iskam da se sre6tnem da me bie tajno , zvanii

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си