- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имам проблем
В 6ти клас си харесвах едно момиче, но не ни се получи и от тогава почти сяка срещната с хубаво тяло искам да я еба, кажете нормално ли е и какво да правя![]()
буден модератор няма ли ... стига пускал тъпи теми
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
пеньо, бегай се от нета
натровил си се нещо
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
е кажете ми какво да правяна 15 съм
самоубийсе така и тебе си и околните ще отървеш от мъки
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Да задаваш такъв въпрос кажи ми нормално ли е.Първоначално написано от m4r1o
![]()
Не съм аз този , които прекарва 20 часа заседнал във тях , само това ме интересуваше .... щом неможе да ми отговориш не пиши
Не е нормално, сигурно си гей.
добре щом мислиш че не е нормално обясни ми защоПървоначално написано от TheFallenAngel
![]()
несъм гей , харесвам само жени !Първоначално написано от sabaton94
Абе слушай като ти говоря, аз ги разбирам тия работи. Гей си.
Гей си .. имаш всички признаци за начална фаза на хомосексуалист .. съжалявам нелечимо е ..![]()
да имаш проблем![]()
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
разбираш ти, курвите не пишат по форуми, а ходят по дискотеки да лапат на такива като менПървоначално написано от sabaton94
така, че по добре се приготвяи
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
абе ако тоя педал на снимката си ти си адцки смешнияПървоначално написано от Palavnika17
ако искаш да ме вкараш в гейската ти компания , майка ти няма кой да я огрява
Мдаа, т`ва да си вярваш е втори признак на хомосексуалност.Първоначално написано от m4r1o
Ей пендльо ако искаш мое да се видим някъде и да видиш колко ми е гейска компанията не си играй със здравната си книжка от сега не се занимавай и внимавай на кой кво пишеш щото такива курвички като тебе много мога да ги храня просто не ми е интересно .. има друг вариант намираме те някъде пребиваме те така че да се чудят кво си прайм ти няколко корекции по захапката и после праиш свирки за пари като травестит .. шибаняк да се фърлям у цялата ти рода женски ..Първоначално написано от m4r1o
Пхахах, мани, не се занимавай с тоя, верно е педалче. Ся ми праща лични съобщения как искал да ме ебе...![]()
![]()
![]()
Е то е ясно .. най-много да е някой такъв дето вижда,че няма как да го хареса някоя по -малка от 170 кг и търси утеха в мъжкото .. смехари секви заеби ..Първоначално написано от sabaton94
![]()
Деба аз съм по малко от 170 кгПървоначално написано от Palavnika17
, но пък съм висок 185
, педал си ти , как може да си сложиш женски ник ? като чуеш на някой да казват Надя , първото което идва наум е жена
![]()
Ква Надя видя бе, Пендел?Първоначално написано от m4r1o
![]()
![]()
![]()
много ли ти е тъжноПървоначално написано от Palavnika17
, ? живея в Плевен (булеварт Христо ботев, улица, Шипка , идваи ако искаш , смешка през ПЦ е лесно , да говориш , 0897543329 / казвам се Мариан , ако искаш още утре ела :Х даже ся ми се обади ти чуя гейския глас
Забрави да напишеш "Искам да дойдат сериозни и поддържани момчета, готови да експериментират".![]()
toi me pita , dali iskam da se sre6tnem da me bieПървоначално написано от sabaton94
tajno , zvanii