- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имам проблем
Кво ся, искаш телефонен секс? Ае голям си гей бе, гей. Отиди се прегледай.Първоначално написано от m4r1o
zabavnikПървоначално написано от sabaton94
Знам си. (пхах, темата ще я заключат и без т`ва след няколко часа, що да не се погъбаркам с тебе още? Кофтито е, че ми се доспа).Първоначално написано от m4r1o
kakfo pravi maikatiПървоначално написано от sabaton94
![]()
Ихаа, ебавки с майки, оригинален си. Спи май, що? Искаш нещо от нея ли? Да ти кажа, ти на твоята възраст мацки не можеш да фанеш, че си обърнал резбата, пък с майка ми ли ще се мъчиш?!?Първоначално написано от m4r1o
Братле много си задръстен!Това положение в което се намираш се нарича пуберитет...Първоначално написано от m4r1o
Ама че тъпи тиинове има?!
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Първоначално написано от sabaton94
![]()
![]()
Моля се някой от модераторите да не спи и да вземе да я локне темата , че тука съвсем го обърнаха на 2-ри февруари (Автора визирам) , Плевенска майньо , земи оттърви всички ни от мъките и направи както бе казано по горе - ГРЪМНИ СЕ....![]()
![]()
![]()
pi4 nameri si li4en jivot ili reji veniteПървоначално написано от waterpolohero
nesam zadrysten , prosto dosega nesam se interesuval , a v 4as po biologiq nesam vlizal ot nqkolko mesecaПървоначално написано от DREAM95
![]()
Ти не беше ли "е*ач" на 38 години ?хах ... според мен страдаш от раздвоение на личността , отиди да се прегледаш
Обичам !
Айдеее , намери се поредния гуро....Първоначално написано от m4r1o
(Не ми казвай какво да правя , за да не ти кажа къде да отидеш)
А и няма ли най-накрая да пуснеш една кирилица и да спреш с тая маймуница.....