.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ние няма да ходим с едната,а ти ще го правиш.. Следователно ти трябва да избереш коя ти е на сърце и с която си сигурен,че ще си щастлив.. Но всъщност откъде разбра,че момичетата те харесват ? От това,че ти пращат целувки и меченца ли ? Така де,избирай си сам ,както казах в началото.. Ти ги познаваш най-добре..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ми тази която харесваш малко повече,помисли.Аз при положение,че не ги познавам не мога да ти отговоря.

Е, пич, ти ме разби отвсякъде.... Не мога да ти дам съвет, ама с това твойто зарЕбяване ме уби просто.... Научи ги малко тeзи правописни правила, че ми бъркат в мозъка елементарни грешки от рода на оговорка иии там каквото беше другото,сега ми излезе от главата :/... Колкото до мацките, еми която смяташ, че повече ти допада, към нея си насочи вниманието.. И по-добре го направи по-бързо, защото колкото повече отлагаш, толкова повече ще се чудиш какво да направиш и коя да избереш...

Повече от фен Аватара на autumn666
    ОМГ....
    Хахахаааахахах

Както и да е
    Ако търсиш сериозна връзка, фани "X", а ако търсиш някой с който да си само за да се е*еш, фани "Y" ;D
    simple.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    'бах та в неграмотния'

А по темата: Като за начало седни помисли малко и си реши какво точно искаш от бъдещата ти връзка.След това разгледай всяко момиче по отделно и прецени с коя имаш по-големи шансове да получиш желаното
    Според мен която и да избереш ще дойде момент, в който ще ти се е искало да си избрал другата. Не казвам, че ще си избрал грешно, просто "забраненият плод" е най-сладък

П.П. А в краен случай ако не ти провърви с едната може да се пробваш с другата.Женските приятелства не са особено устойчиви на тази възраст

True story

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Женските приятелства не са особено устойчиви на тази възраст

True story [/i]

Не може да си сигурен колко добри приятелки са .. и не е в правото си да им разваля отношенията, защото това ще стане ако и двете имат чувства към него .. ;ххх

Голям фен Аватара на s40t4
    Знаеш ли как се пада от 2 стола?

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от iwetto

Не може да си сигурен колко добри приятелки са .. и не е в правото си да им разваля отношенията, защото това ще стане ако и двете имат чувства към него .. ;ххх
    Ако наистина са "толкова" (колкото и да е това "толкова") добри приятелки едно момче няма да може да им развали "приятелството" не мислиш ли?

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не може да има свястно момиче, с което хем да се разбират, хем да правят секс ли? Яяя... Освен това, какво лошо има във факта, че иска секс? Всеки иска. Повечето момичета мислят, че е ... ъ, неморално?!

Помисли си. Съветвам те за Y, не защото ще ти пусне по-бързо, а защото ми прилича на земно момиче, а не на надувка, и с по-близък до мъжкия манталитет. Другата ми изглежда някаква много... хвърчаща, превъзнасяща, вярваща в принца на белия кон и т.н. Излез по още няколко пъти с всяка и прецени.
    и като е хвърчаща и вярваща какво..т`ва не означава ,че е надувка..онази била с по-близък до мъжкия манталитет..е той жена или мъж иска?(не говорим за превзети лигли ,кучки и мъжемразки)и как,по дяволите,ги прецени тия неща чак на толкова дълбоко ниво?иначе автора да ги опознае и да си решава,като се старае да не наранява ничии чувства.

Ако наистина са "толкова" (колкото и да е това "толкова") добри приятелки едно момче няма да може да им развали "приятелството" не мислиш ли?

Не е точно така .. Постави се на тяхно място .. ти кво ще направиш ако ти се случи .. ти и твой добър приятел да си падате по едно и също момиче и двамата да я искате ?!?! Тъпо се получава !!!

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Вероятността да останеш сам е голяма, знай!

" Въпроса е, че мога да оставя момичето Y, но пък има огромната вероятнст да ми пусне, ако тръгна с нея, докато ако тръгна с Х може да мине и месец, докато ми даде да я целуна "

пич, ти си ебати олигофрена, честно
    Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Цитирай Първоначално написано от thund3rstorm
    " Въпроса е, че мога да оставя момичето Y, но пък има огромната вероятнст да ми пусне, ако тръгна с нея, докато ако тръгна с Х може да мине и месец, докато ми даде да я целуна "

пич, ти си ебати олигофрена, честно
    Ако добавим и това как пише

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от iwetto

Не е точно така .. Постави се на тяхно място .. ти кво ще направиш ако ти се случи .. ти и твой добър приятел да си падате по едно и също момиче и двамата да я искате ?!?! Тъпо се получава !!!
    Случвало се е. Казахме си,че няма да позволим момиче да развали приятелството ни и все още сме си най-добри приятели : )

П.П. Момичето в последствие отряза и 2ма ни

Случвало се е. Казахме си,че няма да позволим момиче да развали приятелството ни и все още сме си най-добри приятели : )

П.П. Момичето в последствие отряза и 2ма ни

Евалата на момичето .. Защото нямаше да й е приятно заради нея да не се виждате, защото 1оо % нямаше да искаш да ги виждаш заедно ако тя беше избрала него .. Нямаше да ти е приятно да ги гледаш как се целуват !!! Нали ?!?!?! :]]]

Град
    Бургас
    Сигурно не,но приятелството е много по-важно от някакво си момиче Истинските приятели остават за цял живот,а тийн връзките са преходни Но,много се отклонихме от темата, така че предлагам да спрем спама

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    От малък предпочитам X. Взимай X

Сигурно не,но приятелството е много по-важно от някакво си момиче Истинските приятели остават за цял живот,а тийн връзките са преходни Но,много се отклонихме от темата, така че предлагам да спрем спама

Ти го каза .. Любовта е до време .. а приятелството вечно ;]]

Само не прави така, че да има вероятност да се скарат (жени сме, конкуренцията е голяма работа).

Реши какво искаш от едно момиче и коя от двете може да ти го даде.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си