- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чуда са коя от двете да избера ???!??!??
Ние няма да ходим с едната,а ти ще го правиш.. Следователно ти трябва да избереш коя ти е на сърце и с която си сигурен,че ще си щастлив.. Но всъщност откъде разбра,че момичетата те харесват ? От това,че ти пращат целувки и меченца ли ?Така де,избирай си сам ,както казах в началото.. Ти ги познаваш най-добре..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ми тази която харесваш малко повече,помисли.Аз при положение,че не ги познавам не мога да ти отговоря.
Е, пич, ти ме разби отвсякъде.... Не мога да ти дам съвет, ама с това твойто зарЕбяване ме уби просто.... Научи ги малко тeзи правописни правила, че ми бъркат в мозъка елементарни грешки от рода на оговорка иии там каквото беше другото,сега ми излезе от главата :/... Колкото до мацките, еми която смяташ, че повече ти допада, към нея си насочи вниманието.. И по-добре го направи по-бързо, защото колкото повече отлагаш, толкова повече ще се чудиш какво да направиш и коя да избереш...![]()
ОМГ....![]()
Хахахаааахахах![]()
Както и да е
Ако търсиш сериозна връзка, фани "X", а ако търсиш някой с който да си само за да се е*еш, фани "Y" ;D
simple.
Първоначално написано от xinfamous
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата: Като за начало седни помисли малко и си реши какво точно искаш от бъдещата ти връзка.След това разгледай всяко момиче по отделно и прецени с коя имаш по-големи шансове да получиш желаното
Според мен която и да избереш ще дойде момент, в който ще ти се е искало да си избрал другата. Не казвам, че ще си избрал грешно, просто "забраненият плод" е най-сладък
П.П. А в краен случай ако не ти провърви с едната може да се пробваш с другата.Женските приятелства не са особено устойчиви на тази възраст![]()
True story![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
Не може да си сигурен колко добри приятелки са .. и не е в правото си да им разваля отношенията, защото това ще стане ако и двете имат чувства към него .. ;ххх
Знаеш ли как се пада от 2 стола?![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Ако наистина са "толкова" (колкото и да е това "толкова") добри приятелки едно момче няма да може да им развали "приятелството" не мислиш ли?Първоначално написано от iwetto
![]()
и като е хвърчаща и вярваща какво..т`ва не означава ,че е надувка..онази била с по-близък до мъжкия манталитет..е той жена или мъж иска?(не говорим за превзети лигли ,кучки и мъжемразки)и как,по дяволите,ги прецени тия неща чак на толкова дълбоко ниво?иначе автора да ги опознае и да си решава,като се старае да не наранява ничии чувства.Първоначално написано от PinkPan7her
Не е точно така .. Постави се на тяхно място .. ти кво ще направиш ако ти се случи .. ти и твой добър приятел да си падате по едно и също момиче и двамата да я искате ?!?! Тъпо се получава !!!
Вероятността да останеш сам е голяма, знай!
![]()
" Въпроса е, че мога да оставя момичето Y, но пък има огромната вероятнст да ми пусне, ако тръгна с нея, докато ако тръгна с Х може да мине и месец, докато ми даде да я целуна "
пич, ти си ебати олигофрена, честно![]()
![]()
![]()
![]()
Никоя съм.Но-и всяка.Истина съм.И не съм.Призрак чакан и нечакан в люлката на твоя сън.Плаша те.И те привличам.Вая те.И те руша.И от нищо всичко ставам за горката ти душа. ~~~~
Ако добавим и това как пишеПървоначално написано от thund3rstorm
![]()
Случвало се е. Казахме си,че няма да позволим момиче да развали приятелството ни и все още сме си най-добри приятели : )Първоначално написано от iwetto
П.П. Момичето в последствие отряза и 2ма ни![]()
Евалата на момичето .. Защото нямаше да й е приятно заради нея да не се виждате, защото 1оо % нямаше да искаш да ги виждаш заедно ако тя беше избрала него .. Нямаше да ти е приятно да ги гледаш как се целуват !!! Нали ?!?!?! :]]]
Сигурно не,но приятелството е много по-важно от някакво си момичеИстинските приятели остават за цял живот,а тийн връзките са преходни
Но,много се отклонихме от темата, така че предлагам да спрем спама
![]()
Ти го каза .. Любовта е до време .. а приятелството вечно ;]]
Само не прави така, че да има вероятност да се скарат (жени сме, конкуренцията е голяма работа).
Реши какво искаш от едно момиче и коя от двете може да ти го даде.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?