- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е... Eos
Нищо лично, но Париж не е държава, Дубай също![]()
![]()
![]()
Олеле, аз си помислих, че попита кои места искам да посетя :< Извинявам се.
Употребяваш ли алкохол? Да, в умерени количества.
Защо се заяждаш с fUcKsMiLe в Кофата?
Защо се правиш на интересна?
Защо се правиш на велика?
Защо си мислиш, че съм Сашо?
Какво мислиш за дебилно розовия цвят?
За теб прасковата и кайсията цветове ли са?
А ябълката?
Вярно ли е, че преди юли миналата година не са те хващали за циците?
You'll never take my pride!
Критерии за приятел? Какво качества притежава? Да ме разбира, да е винаги до мен когато имам нужда, да ме приема таква каквато съм.
Умееш ли да готвиш? Какво? Да. Мусака и таратор :Д
Какво е ежедневното ти облекло? Спортно/официално/...? Кецове с риза.
Какви са най-важните ти цели за момента? Да си завърша образованието ( за момента ).
Какво искаш да учиш след като свършиш 12 клас? Ще ми се да уча магистратура,но съм объркана каква точно. ...
Къде обичаш да ходиш на почивка през лятото? На морето :Д
Кои са твоите недостатъци и кои черти харесваш у себе си? (вътрешни и външни) Харесвам, си косата и очите :Д Не харесвам, че понякога ставам много злобна и в яда си казвам каквото си мисля, за определен човек. Понякога пък съм прекалено добра, и на мравката сторвам път.
За какво харчиш най-често джобните си? Храна ( всякаква и в голямо количесто )
От какво се страхуваш? Смъртта, паяци, злонамерените хора.
Любим предмет в училище? Английски език, Философия
Моралистка ли си? Да.
Обичаш ли да даваш съвети/съдиш ли хората за тяхните грешки? А правиш ли го неволно? Обичам да изказвам своята гледна точка, но всеки отговаря сам за себе си.
На каква възраст искаш вече да имаш стабилно семейство и деца? 45 :Д
Мислиш ли, че още летиш в небето или вече се смяташ за здраво стъпила на земята? По - скоро второто
Колко сериозни връзки си имала? С хубаво или лошо ги помниш? Една, с хубаво я помня.
Кога ще ми дойдеш на гости?А искаш ли да ти дойда аз? При първа възможност, ще се довлека при теб.
Какво обичаш да ти подаряват? Красиви дрехи, обеци <3
Колекционираш ли нещо и какво е то? Вече не, но преди имах ~200 салфетки.
пич, ти сериозно ли?Първоначално написано от BetterThanYou
не бих отговрила на нито един от впъросите ти![]()
Защо?
Поне на първия и предпоследните 2(за цветовете) отговори, че ми е интересно.![]()
You'll never take my pride!
Какво мислиш за хомосексуалността?
Имаш ли приятели, които са такива?
Кой е най-скъпия ти човек и защо?
Често ли плачеш? Кое е нещото, което винаги може да те разплаче?
А кое нещо винаги би те накарало да се усмихнеш?
Какво мислиш за хомосексуалността? Ами не е като, да не одобрявамНапротив, подкрепям всеки който е направил този избор, стига той да се чувства щастлив, на мен не ми пречи
Имаш ли приятели, които са такива? Да, имам.
Кой е най-скъпия ти човек и защо? След родителите ми, най-скъпия ми човек е най-добрата ми приятелка, защото каквото и да направя, тя ще ме подкрепи или ще ми помогне, не се опитва да ме променя и ме приема таква каквато съм.
Често ли плачеш? Кое е нещото, което винаги може да те разплаче? Вече не, но преди имах периоди в които се сривах психически и някои неща ми идват в повече. Никое нещо не може да ме разплаче толкова лесно, трябва да е нещо много емоционално или скъпо за мен.
А кое нещо винаги би те накарало да се усмихнеш? Приятелите ми. Просто знаят как да се забавляват и как, да ме накарат да се усмихна, дори да ми е тъжно.
На отговора ти за спомените от детството се замислих. Кога спря с игрите на криеница, кога спря да бъдеш дете? Не ме разбирай погрешно, но каза, че си на 15 ....
Не мислиш ли, че днес всички от твоето поколение порастват прекалено бързо?
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
На отговора ти за спомените от детството се замислих. Кога спря с игрите на криеница, кога спря да бъдеш дете? Не ме разбирай погрешно, но каза, че си на 15 .... Не съм спряла да бъда дете, просто всичко и всички толкова много се промениха, кофти е някак си. Сптях да играя на криеница ~ на 7, почнах училище, преместихме се в големия град и всичко беше толкова объркано.
Не мислиш ли, че днес всички от твоето поколение порастват прекалено бързо? Не мисля, то е факт. Всички искат да бъдат големи и бързо да пораснат, защото си мислят, че на големите хора им е толкова лесно, че всичко им е даром, но всъщност Пропускат най-хубавото нещо в живота си.
Какво стана със стола? Ще слагате ли някой друг?![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain