Здравеите аз съм момче на 16 и живота ми вече е скапан. Преди време се опитвах да си намеря аверка но нш. неставаше или ако намирах беше за един ден и след това... оффффф аи махаи са е или а е беше само целувка е разкараи са. Амм... преди 8 месеца срешнах едно момиче което плени сърцето ми а и незнаино как ме хареса и тръгна с мен. Тя е първото момиче на което съм казвал Обичм те... а преди тва небях го казвал на никои по кикакъв повот... например вместо да казвам обичм сладолет казвах обойавам сладолет или тен подобни. Тя точно на 7-я ни месец ми каза че чувствата и почнали да намаляват... казах и... добре поне щте помислиш ли... и и дадох време да помисли така мисли около 3 седмици и карая скъса с мен... а разбрах че два дена преди да скъса с мен окончателно се зарибява с един човек които мразя... и така после разбрах от една неина фр. че тя е нямала никакви чувства към мен просто тя си е мислила че ги има... и ми стана оште по гадно... питах я дали ходи с това момче и тя каза не.. и след като скъсаха момчето ми пише... ти нали знаеш че с нея ходихме и аз само затъпях такъв и му отговорих... казах му да знам...Амм... зареди тва момиче зарязах абсолутно всичките си фр. И сега има едно момиче което много харесвам... целунах момичето но на следващия ден и казах че неможе да сме заедно защото постояно се сещтам за бившата ми и я каза ок даже сме от една компаниика... но вчера момичето ми пипе че много ме харесва и че е много объркана и иска да направя нещо да реша нещо но аз немога защото немога да забравя бившата ми а и съм 100% сиг. че щте скъсам с момичето защото няма да издържа постоянно ще се сещам бившата и накрая ще нараня момичето а аз не искам.......... офффффффф нз к'во да прая но не искам съвети... просто ми кажете дали има някои с по скапан живот от моя...... СЪЖЕЛАВАМ ЗА ВСИЧКИТЕ ГРЕШКИ ПРОСТО НЕМИ СЕ ЗАНИМВАШЕ......