- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Високи токчета
носите ли много високи токчита,само слабичките ли могат да издържат на тях и свиква ли се ако не си чак толкова слаб![]()
Еми аз нося само високи токчета, 12 см , издържам доста време, но съм слаба. Не знам как стои при по закръглените, но не мисля, че има чак толкова голяма разлика![]()
Дa .. Нося..по-ниски от 10 см..нямaм.. a попринцип мноу лесно се свиквa с тях..
и издържaт по-зaкръглени..!!
Аз преди ходех на токчета,най-ниските ми са 12 см,най-високите-14 см,имам си много чифтове..Лесно се свиква с тях,не ми е проблем да ги разхождам и цял ден.
Аз принципно не съм много слаба,но въпреки това нямам проблеми да ходя на тях.![]()
Нося,да.Не смятам,че обувките на висок ток са предназначени само за слаби момичета,напротив издължават крака и го правят да изглежда по-слаб![]()
Oт 4 години не съм слизала от токове.
Нося високи токчета от много време.Не знам,дали се свиква ако не си слаб,но определено не ми харесват пълничките/дебелите момичета,които ходят с много високи токовеПросто ми изглежда грозно.Мое мнение
![]()
нося само при официални случаи, няма нищо по-хубаво от ниската обувка:P
![]()
![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
постоянно съм на токчета, свиква се.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И азПървоначално написано от sladur4etyYy
и няма значение дали си дебел или слаб.По принцип аз нося към 10 см.
Нося както много високи токчета, така и кецове. Токчетата са ми удобни- свикнала съм и не ме болят краката
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Представи..ако си 80кг и на токчета първото което е НЯМА да те издържат!!![]()
Второто... ще е мннннн грозна гледка
и трето..пореден път се обеждавам че темите ти са напълно БЕЗсмислени!!
По темата: ..НЕ нося токчета освен при по мнн специален повод..препочитам си кецовете
Да нося ток4ета и са мн. удобни, не знам колко са високи( не съм ги мерила естествено).Няма голяма разлика по отно6ение на теглото.
Една приятелка е 78кг и е висока 1.80 и си ходи с токчета и да ти кажа издържат яПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Мисля че няма проблем дебелите/пълните да носят токчета, дори както каза някой по - горе издължават тялото
Нося токчета, но рядко...
Според мен е добре някой да де модели на обувки с 12-14см ток които са удобни, един вид стават за начинаещи![]()
Първоначално написано от mimsssssss
12-14см. за начинаещи?! Абсурд! Аз когато започнах да нося токчета, започнах с 6см. и не беше особено лесно. Друг е въпроса дали изобщо ще успееш да свикнеш с тях.
ПТ: Няма значение дали си слаб или леко закръглен. Няма лошо в това да носи токове, стига да са ти удобни и да ходиш с тях нормално, а не като патка. Свиква се, след известно време ходене с тях. И ако за първи път обуваш токове помни - НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 6 см. защото ще си претовариш краката и ще ти е много трудно.![]()
*сън*
Трябва да става плавно, защото аз направих грешка и имам дефект в походката на десния крак. Стъпвам навън. Изтривам си дясното токче от дясната страна.
Носи си, обче отначало започни с някакви по-ниски, 5-6 см. докато свикнеш. То идеята не е само да се окачиш на тях, но и да имаш хубава походка, че иначе е много грозно.
Лично аз много мразя обувките тип "балеринка" специално и подобни ниски. Не съм видяла момиче, дето да изглежда добре с такива (включително и аз) . С кецове ми е по-приемливо, не знам защо.
Един въпрос към форума, понеже и в други теми ми направи впечатление. Вие бъзикате ли се, че под 10 см. ток не признавате...смисъл невероятно малко момичета виждам да ходят на ток, дори и по дискотеки, камо ли пък на толкова високи![]()
Нося много често токчета, свикнала съм и не ми е проблем ... разбира се, зависи от токчето, но предпочитам тези с платформа и към 10 см... иначе съм слабичка, но според мен повече зависи от това, дали можеш да ходиш на токчета...
от около година нося високи токчета :P първо започнах с платформи,мислейки си че после ще свикна по-лесно с токчета,но истината е,че нямат нищо общоа за да придобиеш походка на пантера препоръчвам да ходиш у вас за тренировка.друго много важно нещо е дебелината на токчето-колкото по-масивно е,толкова по-голяма сигурност и комфорт ще чувстваш
Има разлика от ток до ток. Тънък висок ток... еми контрастира, ако жената има мн сланини- не е естетична гледка според мен. Освен на височината трябва и на типа ток да се обръща внимание и да се съчетава с телосложението.
Само да попитам как си съчетавате токчетата с тоалетите? За панталон ясно, но за пола, рокля?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Да нося. Имам и по-ниски и по-високи токчета. Но ходя само на по-дебели, защото си мисля, че на тъничките ще се пребия. След цял ден на токчета си боли после, но се свиква.
На мен ми стоят добре, но аз съм много ниска.
Като цяло обикновено не ми прави впечатление дали момичето е дебело или слабо, а дали височината и позволява да носи ток 15 см. Защото на момиче до 1.65 изглежда чудесно, но мадама, която и без ток си е 1.80 не ми е най-красивата гледка.
Последно редактирано от Hayashi : 03-08-2012 на 09:15
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Комплексирана работа ..
Първоначално написано от ledenakrasota
за панталон-хубаво е панталонът да е тип чарлстони да се разширява към токчето,като го покрива-страшно много издължава крака.за пола-по принцип съм чела,че е хубаво с ботуши(зимата разбира се),но на мен лично ми харесва и с обувки.