.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Нося много високи обувки, но това дали са удобни зависи от самата обувка, а не от височината на тока.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на paradosou
    Не нося много често, ама не са ми неудобни. Сега съм хвърлила око на едни, утре ше ходя да си ги взема.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Като цяло обикновено не ми прави впечатление дали момичето е дебело или слабо, а дали височината и позволява да носи ток 15 см. Защото на момиче до 1.65 изглежда чудесно, но мадама, която и без ток си е 1.80 не ми е най-красивата гледка.
    е верно ли... :X Да ти кажа и двете неща имат значение, но лично за мен по- добре 1.80 на ток отколкото някоя крава с ток.

намирам за много по-странна гледката високо момиче(над 175) с високи токчета.съжалявам момичета,ама сте пораснали достатъчно,че да можете да си позволите да ходите и без тях!

Голям фен Аватара на Starless
    Е това, че сме високи да ни лишава от удоволствието да носим токове ли? Аз съм 1,71-2 някъде.. и нося при по-специални случаи за сега, но може би след няколко години да са ми и за ежедневието. Интересно ми е другите какво мислят...

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Трябва да става плавно, защото аз направих грешка и имам дефект в походката на десния крак. Стъпвам навън. Изтривам си дясното токче от дясната страна.
    същата съм и аз с левия крак си стъпвам нормално, но с десния като ми се изтърка токчето имам чуството че ще су изкълча глезена някъде ;x

Нося високи токчета свиква се, но е малко зорно първите няколко пъти като ги сложиш.. Както казаха почни с по-ниско токче постепенно се хвърляй на високите

Град
    Sofia
    risee, токчетата се слагат поради мноого други причини, различни от това да те направят по висока... (facepalm)

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    е верно ли... :X Да ти кажа и двете неща имат значение, но лично за мен по- добре 1.80 на ток отколкото някоя крава с ток.
    Абе леко пълно момиче някак по-малко впечатление ми прави. Не говорим за мадама 120+ килограма. Нo 1.80 на 10+ сантиметра ток се забелязва много от далеко.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Sofia
    еми и 120кг, и 180см са крайности, за мен лично по- неестетично е първото на ток

ако ми кажеш, че това е по-хубаво от това http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1...-london-01.jpg, бих ти се изсмяла,т.е. по- важно е да имаш хубава фигура с добри пропорции, за да се качиш на висока обвука, независимо дали си 150 или 180 см

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    еми и 120кг, и 180см са крайности, за мен лично по- неестетично е първото на ток

ако ми кажеш, че това е по-хубаво от това http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1...-london-01.jpg, бих ти се изсмяла,т.е. по- важно е да имаш хубава фигура с добри пропорции, за да се качиш на висока обвука, независимо дали си 150 или 180 см
    Така на снимка е едно. Съвсем друго е да видиш една глава стърчаща над всички в залата и дебела жена на ток нейде там из мнозинството. Малко вероятно да забележиш втората (още по-малко да обърнеш внимание на обувките й), но първата определено ще предизвика коментари.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Sofia
    Написала съм, каквото мисля и то не беше свързано с това дали ще се забелязва.
    Едни харесват високи, други ниски, но много жалко, че вече и дебелите са на почит.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Сори за флуда... ^ Не са на почит, ама и те са хора и както се харесват кльощави, високи, ниски, така се харесват и дебели. Всеки с вкуса си... Т'ва не е мода.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Нося от известно време токчета, първоначално ми беше някакво странно, докато ги поразтъпча, но сега са ми супер удобни, даже си гоня тролеите с тях, никакви проблеми нямам ;д + не съм от най-слабичките, но определено не ми е проблем
    + не мисля, че трябва да сме такива дискриминатори, ниски, високи, кльощави, дебели... всички сме хора все пак, нали?! Е, че не е приятна гледка да видиш жена 120+ на токчета, не е, няма какво да си кривя душата, но пък ако е леко закръглена, какво пречи?!
    и не знам защо някои хора смятат, че токчета се носят само, за да изглеждаш по-висока? аз съм 1.70 (+1, 2 см. макс) и въпреки това нося токчета, просто защото, когато се погледна отстрани изглеждам по-добре с тях... не защото страдам от комплекси, че съм ниска >.<
    Последно редактирано от heartlesandfreaky : 03-27-2012 на 19:55
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ходя си на токчета и нямам проблем.
    Започнах с 8см и ходех доста добре. Но то това не е и особено високо,де.
    Не харесвам ниски токчета, или ще е висок поне 9см, или съвсем на земята.
    Най-високите ми са 13-14см и съм ги обувала веднъж, но цяла вечер изкарах на тях и са ми много удобни. Нямам още кой знае какви впечатления. На 12см си ходех редовно лятото и нямам проблем. С високите платформи също.
    Сега не свалям едни 9см платформи, всеки ден съм с тях почти и са ми повече от удобни.
    Най-неудобните ми обувки на ток....не мога да повярвам, че ще го кажа,обаче са обувки от марка, която редполага, че ТРЯБВА да са качествени, за 250лв от естествен велур. Еми НЯМА такава болка. За кратко ходене по равна повърхност стават само :Д
    Не е зле висока мацка на високи токчета изобщо. Аз съм 160, нисичка съм, нямам проблем с височината, дори с най-високия ми ток не е нищо фрапиращо и не стърча над другите :Д
    Иначе стила ми доста разнообразен на моменти- от бая висок ток до кецове :Д Удобно ми е всякак. В каквото настроение съм сутрин/ когато излизам.
    Everything changes, but beauty remains ...

мислите ли,че българското общество е толкова разкрепостено?толкова сме закостенели в мисленето си,че е трудно да се опише.всеки да носи каквото сметне за добре,това е въпрос на личен вкус,но това не означава,че наистина изглежда добре по този начин.

Аз много харесвам високи обувки, но не нося защото съм много слаба и изглеждам нелепо, като някоя богомолка или щъркел. Според мен токовете стоят по- добре на леко закръглени момичета (Нямам предвид 90-килограмови) от колкото на скелети.
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

Град
    Sofia
    чакай, след слаба идва нормална, чак след това закърглена и накрая дебела..

вярно,че момичето попита дали и по-пълничките могат да носят високи токчета,но да не го обръщаме на тема високи срещу слаби и ниски срещу високи. по-важно е как се възприемаме на тях
    + купих си убийствено високи обувки за бала,но в интерес на истината са много удобни.след още малко "дефилета" у нас се пускам по софийските улици

Град
    Plovdiv
    Обожавам токчета..бих ходела всеки ден с тях, но не ми се мъкнат маратонки в даскало всеки път, когато имаме физическо. Иначе съм доста слаба, токчетата са ми удобни, нямам никакви проблеми с тях, мога да ходя много време... Нося по принцип токчета около 11-12 см, но това лято съм се навила за по-големи.. Иначе незнам дали по-закръглените могат да свикнат да ходят без проблем на токчета. Имам една приятелка, която си е така доста пълничка, и никога не ходи на токова, освен, когато се налага. Не и е удобно и изобщо не може да ходи с тях.
    Айде всички на купонаа.. !

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Да, нося, не винаги но често .. предполагам, че и да не си толкова слаб, пак ще свикнеш на тях
    Наранявай ме докрай,
    да боли до сутринта,
    към горещите места
    да те водя ли сама ?

Град
    София
    И да си по-пълничка и да си по-слаба ще ти е трудно в началото, но ще свикнеш, просто започни с по-ниски.
    Ужасно грозно е като видя момиче със супер високи токчета, а ходи все едно има таралеж в гащите :X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си