- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Времето за сайт
Значи искам да ми дадете време за сайт да сложа с html код.Да е за София и Варна което да се обновява всеки ден.И искам времето да е като това .
http://www.wunderground.com/geo/Bann...ons/15655.html
skype dubi95
и как може аз да си направя банера(това знам как аз) и просто да си сложа линк с хтмл кода да се обновява?И какво трябва да добавя в банера за времето?
skype dubi95
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
а може ли да стане аз да променя този банер
http://prikachi.com/images/699/2950699J.gif
да махна weather underground и да сложа друг картинка на неговото място и само да добавя да се обновява от този сайт или от друг?
skype dubi95
ако искаш брояч за саита си ми пиши,а за времето,мисля че тоя саит може да ти помогне,а ако не ти просто подарси в гуугъл
www.vremeto-bg.com/CreateBaner.php
DarkOrbit е онлайн браузър базирана игра компанията Bigpoint. Той е тук от ноември 2006 г. и посочва, че над 52 милиона регистрирани потребители. Той е на няколко езика по целия свят.
ако искаш брояч за саита си ми пиши,а за времето,мисля че тоя саит може да ти помогне,а ако не ти просто подарси в гуугъл
DarkOrbit е онлайн браузър базирана игра компанията Bigpoint. Той е тук от ноември 2006 г. и посочва, че над 52 милиона регистрирани потребители. Той е на няколко езика по целия свят.
прояч за сайта.ОО якоПървоначално написано от cvitiogi
Ама да не е от онези шибаните като на www.tyxo.bg/
![]()
Щот виж моя
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
BGfree.comПървоначално написано от MaGuSs
от тук си всех брояч за бившия саит!!!
Първоначално написано от MaGuSs
Ха-ха-ха казваш на Тухо брояча "шибан"![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
хах наистина са шибаниПървоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Егати грозните.По-гадни не съм виждал.Предпочитам да си направя свой с мой си стил,отколкото да си взема друг,с някав грозен стил и брояча ,който съм показал също не е мой,но съм го едитвал аз.Имаше и няколко грешки в php кода...Първоначално написано от K_O_L_E_V
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!