- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли ме :(
Здравейте,искам да ви споделя ии ако можете да дадете своя коментар за моя проблем.До сега с моя приятел си водиме нормален полов живот но вече за втори път ми се случва да ме боли докато е вътре и неиздържам.Снощу стана пак същото болката е ужасна а дори незнам на какво може да се дължи !?!?((
Не те предразполага, претупва любовната игра?
На гинеколог скоро ходила ли си? Може да имаш здравословен проблем и оттам да е диспареунията.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Според мене приятеля ти е от по-нетърпеливите и бърза да стигне до съществената част преди да те е възбудил достатъчно![]()
да не би да е бил прекалено груб или да не те е възбудил достатъчно ....използваите лубрикант или удължете любовните игрички
love is gone!
Първо баранье и изик след тва са атакува вагинално![]()
+1 Съгласен съм с теб...Първоначално написано от adidaskataWE
Не те предразполага и възбужда достатъчно, ей тва е, просто не си се отпуснала и не си се настроила на вълна секс.![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Имаш ли бяло течение? Хие имахме подобен проблем и се оказа че е свързано с него... боли или ти пари?
Отиди на гинеколог..Възможно е да не е от това,че не си възбудена достатъчно,а от това да имаш някакъв здравословен проблем..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от everythingisrelative
![]()