- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво значи точно ?
Много пъти съм чувала някой да каже за някое момиче ,че била сладникава ,имала сладникава външност и т.н та се чудя какво точно значи (да, знам че сиг е тъпо ,че не знам ,ама така еии също комплимент или обида ако кажат на някого така ??? момчетата обичат ли такива ? Абе ясно ви е вече ,че нищо не разбирам така че моля да ми поясните
![]()
Че носи розово?Че ходи като кукла(демек препарирана ) ?Че е лигла? Не знам-избери си![]()
Не точно, но горе-долу. Общо взето момиче с по-инфантилен вид, не женствено красива, а сладка.Първоначално написано от britzy
"Сладникава" ми звучи като производно на "Сладка".![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
аха ок разбрах,мерси че ми отговорихте.![]()
сладникава- по-сладичка, а не женствена и се използва за по-типичната красота(това по-типичната много странно звучи ама не надявам да ме разбрахте :Д )
Не знам какво е сладникаво момиче, знам само сладникаво момче какво е![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MeLikesPie
и аз такасладка - да, ама сладникава
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
и аз го разбирам,като не женствена и не мъжествена красота.Сладникави наричам хората които имат по изнежено излъчване въпреки,че са големи.Например такива за мен са Брад Пит ,Леонардо Дикаприо и Кристиано Роналдо, и тримата са красиви но са по изнежени,докато например Джейсън Стейтъм има по мъжествено излъчване и също е красив
МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!
''сладникава'' ми звучи ''по-мазно'' от ''сладка''.. емм човек ,който няма вкус,прекалено сантиментален. Така съм чувала
![]()
theo <333
Съгласна съм с Lorein и Rebirthing![]()
И за мен не е комплимент.
И аз така.Първоначално написано от PinkPan7her
all day... all night... what the fuck?!
Сладникава ми звучи отрицателно. То хубаво сладка да кажеш на някоя, но сладникава е прекалено, а всичко прекалено е грозно.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
![]()
ето ти сладникаво девойче, аз така го разбирам : D
че е лигава
и се държи детински