- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- поредната тема за свети валентин
Hello guys
Значи искам да изнендам моята приятелка с някакво подаръче за св валентин. Заедно сме от 1год и няколко месеца и през това време сам и правил най различни подаръци например плюшени мечета,цветя,секси бельо,романтична вечеря,наша снимка в рамка,златно сърчице и подобни и лека полека май идеите намаляват.... за св валентин сега мился даи подаря една блузка с наша снимка отгоре и да пише нещо романтично по нея но някакси ми се струва so simple ? как ви се вижда идеята ? лошото е че няма да може да останем насаме защото никoй от нашите и нейните няма да липса за да бъде една романтична вечер нито у някои frs става следователно ще излезем... мисля да излизем и да отидем в един бар нa една планина от където вижда се целия град и е доста романтично да и подаря блузката но ми се струва леко тъпо,на вac как ви се вижда ?предложете някоя идея плс....
P.S някъде да я заведа на друго романтично място е малко трудно в тоя студ , ааа и двамата сме на 18-19..
Защо правите по 8559089058 теми на ден?![]()
![]()
![]()
не мисля че това е поредната тема като останалите просто поисках едно чуждо мнение .....
Има 1000 такива теми и все пак ..
За подарък можеш да и подариш някоя хубава книга ,ако обича да чете,диск на любимата и група,кожен портфейл,хубаво бижу на Сваровски и др.
Също така много оригинално би било ако купиш или направиш някаква красива кутийка и в нея да сложиш 30-50-70 (колкото искаш) листчета на,които са написани причините подади,които я обичаш.![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
правил сам нещо подобно .... варху едно голямо хартонено сърце бях залепил наши снимки от отзаде бях написал 101 причини поради които я обичам....