.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Окосмяване

Добре ... мисля, че имам "проблем" на 13 съм и както знаете съм започнал да се окосмявам, но не знам за нищо ли се притеснявам, сам ли си въобразявам, че това е "проблем" вие ми кажете... добре, имам нещо като малки пъпчици по тестисите и по пениса, от повечето от тях ми излизат косми, но тези "пъпчици" ( примерно когато ви е студено, настръхвате - нещо подобно, някакви такива пъпчици имам.. ) ми стигат по пениса ... и не знам - косми ли ще ми растът там ? или имам проблем ? Кажете ми .. ;x
    Bling-bling, money aint a thing!

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Пъпчиците на пениса са нещо нормално. Всяко 2ро момче има такива - дори аз.. )) Не ги барай нито те сърбят, нито те болят.. остави си ги
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на storex
    Хахах, пъпчиците били нещо нормално... нормални пъпчици няма, просто при неговия случай доколкото разбирам за какво говори, това не са никакви пъпки, ами просто кожа, която явно досега не е заглеждал ))
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Хахах, пъпчиците били нещо нормално... нормални пъпчици няма, просто при неговия случай доколкото разбирам за какво говори, това не са никакви пъпки, ами просто кожа, която явно досега не е заглеждал ))
    Все още ли мислиш да спорим?

http://loveteen.dir.bg/_wm/pbasic/?d...4156a9315397cc

чети и се образовай

Нормално е върху тях или върху пениса ти да има петънца, пъпчици или бенки, това може да не значи нищо. - цитат от текста от откъса Тестиси...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си