.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

малко странна ситуация

Здравейте. Имам един проблем. Харесвам едно момиче, но въпросът ми не е свързан с това. След като показах коя е на един приятел, на него също май започна да му харесва. Проблема е там, че аз имам ниско самочувствие и не действам много, та мисля, че той ще се пробва с нея. Не ме притеснява дали ще стане нещо, защото съм сигурен, че тя ще го отреже (много различни характери са, а и тя е така да се каже мислещ човек и ще види какъв е всъщност), но просто ще ми е много гадно ако наистина опита да го направи, а аз не искам да го губя като приятел. Как да постъпя в съответната ситуация? Да му кажа ли да се отдръпне или не знам и аз какво да правя...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Нищо не можеш да направиш, ако се пробва с нея, както казваш тя може да го отблъсне, но може и да не го... Изчакай виж какво ще стане апък ако тя е за теб, всичко ще си се нареди.. Ако той наистина ти е приятел не би постъпил така, че да тръгне да я зарибява, че камоли и да тръгне с нея...

П.С. - явно има и други глупави като мене да показват на приятелите си хората към които имаш чувства.. И да ти е за урок да не казваш повече на никой..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Град
    София
    Той,ако ти е истински приятел,няма да постъпи така.

^Не е казано че му е истински приятел.

'Ми вземи пробвай и ти. Не бъди неуверен и без самочувствие. Лесно е на приказки, трудно е на дела, но всичко зависи от теб, а не от мен или който и да е от съветващите те, така че опитай да осъществиш това което те съветвам на дело. Бъди смел, зарибявай я и ти. Не се дръж сковано. Напиши ЛС на umri, за да те посъветва как да действаш.
    Не можеш да си сигурен, че ако кажеш на авера, няма да се опита да я свали, все пак чувствата трудно се контролират, особено ако и тя се влюби в него.
    Ако той е от момчетата, които могат да имат всяко момиче, а ти попадаш в сянката му, е още по-сигурно, че няма да момичето да е с теб, а с него, затова се пробвай и се бори. Не си оставай само с "Аз харесвам ето тази" и да сочиш с пръст.

Докато аз намеря моята най-добра приятелка знаеш ли колко кучки ми се наредиха? Нито са ме питали, нито са се чувствали зле да свалят момчетата, които аз харесвам, или да се опитват да ме скарват с тези, с които ходя.
    Верно, тогава бях по-залухава, но ...
    Ще знаеш за следващия път да не сочиш момичето, което харесваш на приятели, а направо да отиваш при нея и да действаш.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Благодаря за отговорите. Ами попринцип той не е от тези, които могат да имат всяко момиче. Точно заради държанието си понякога няма голям успех с момичетата, но той казва и че не му пука. Заради това си мисля, че въпреки това, че сме приятели ще си каже "Той ...... няма нищо да направи, я дай аз да се пробвам". Иначе аз знам, че той не ми е от най-добрите приятели, но сме в една компания. Истински приятел си имам, който знам че не би направил такова нещо, но другия... знам ли го какво може да му хрумне и да си каже "не ми пука". А явно наистина глупаво съм постъпил като и на него съм му я показал, затова ще знам занапред. Колкото до момичето, да наистина трябва да се стегна и да действам, и ще го направя.

Град
    София
    да действам
    В действието му е майката.
    Не можеш само да седиш и да искаш да си с нея,а нищо да не правиш,за да я спечелиш и тя да ти падне от небето,като дар от Бога.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    За вас Bro-code няма ли?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Амии нядявам се да се сети точно за Бро-коуд и за точно първото правило "Bros before hoes", но както казах-малко е непредсказуем.
    За действието знам, че трябва да се направи нещо, но до преди бях от тези, които ги мачкат и им се присмиват заради разни неща (бях дебел), а и винаги са ме учили да бъда добър и кротък. Затова когато някой започваше да се заяжда, аз не отвръщах. От доста време обаче се промених, но все пак тези случки от детството са оставили някаква следа и ми е трудно да действам понякога...

Казваш, че не искаш да го губиш като приятел. Според теб добре ли е да дарйиш до себе си подмолни приятели? Ако той ти е истински приятел няма да се пробва с момичето, щом знае, че ти я харесваш. Ако пък се пробва, по-добре че е станало така, че да разбереш що за приятел е! Успех с момичето! Бъди уверен в себе си!

Супер фен
    менкайте си я

Град
    София
    Като искаш нещо,правиш всичко възможно да го постигнеш.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    И кой мислиш ще направи това, за да се скарате - Ти или Той? Имам чувството, че ако той ти се разсърди може да започне да ти прави напук и да не видиш щастие в следващите години (както е при мен.. ама се пак това си си ти ) Гледай да си общуваш с момичето да му се харесаш още повече.. и може без никакви глупости тя да предпочете теб, ако не.. Не е била за теб..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Напиши ЛС на umri, за да те посъветва как да действаш.
    Хахахаха. {}
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Bro`s before whoes
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Фен
    Град
    bg
    Кажи й какво изпитваш преди той да го направи.Така ако я е харесвал ще се измъкнеш с оправданието ,че не си знаел какво са му намереният.А ако ти откаже здраве и ако не искаш да се разчува й кажи да не казва на никой за това коет сте си говорили.А ако се сагласи гледай веднага да се рабере за да не оставяш празни надежди в приятеля си.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Той,ако ти е истински приятел,няма да постъпи така.
    ++ ..
    Говори с него и му кажи, че ти я харесваш, да не прави нищо... А и постъпката му може само да ти покаже колко голям приятел ти е всъщност ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Преди пак беше пуснал такава тема май Помня ти ника.
    Както и да е. Оставете я и двамата. Той ако не се пробва с нея, ти ще го направиш, нали? И тогава на него ще му стане гадно, защото ти си знаел, че и той я харесва. Или да чакаш той да си хареса друга и тогава да се пробваш с тази.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен
    разиграйте я на покер, батка

@DesireToFire тогава темата беше конкретно за момичето Сега е заради момчето. И аз така или иначе ще се пробвам с момичето, а на него няма да му стане гадно, защото той просто я харесва на външен вид и сигурно иска главно секс, а не нещо сериозно (и няма да му пука особено ако не успее). Затова казах, че според мен тя ще го схване това и ще го отблъсне.
    Все пак благодаря на всички за отговорите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си