.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ами идвай във Велико Търново и ще я обсъдим live :P
    От моя град си май май,раждаме се много философи xD
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Не съм бе, просто си пия бирата там...ъъ така де уча там.
    Иначе тази дискусия съм я водил със един мой приятел сигурно десетки пъти...консенсус все още няма

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Стига да не са дървени

И аз много философ го раздавах преди, но това беше докато си търсех позициите по повечето въпроси. Сега ми е ясно и най-много да ги защитавам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Стига да не са дървени

И аз много философ го раздавах преди, но това беше докато си търсех позициите по повечето въпроси. Сега ми е ясно и най-много да ги защитавам.

Еми,още се градя като характер търся отговорите на много въпроси.Може би,има какво още да се уча,защото докато умрем се учим.Но,какво имам аз изградено за 17 -годишния си живот...

Ммм, да спреш, значи да спреш да се развиваш и еволюираш. Пък и откъде знаеш, че моментната ти позиция е най-правилна/оптимална и т.н.? За момента може би. Но нали знаеш историята за "Няма да е все така."

Може би на по-фундаменталните въпроси, да. Но на всички? Едва ли.

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Човешкото съзнание никога не може да обхване всичко, което околната среда му предоставя.

Говоря за чисто основните позиции на стандартните философски теми: Живот и смърт, морал, бог, идеал.

и last.fm-ец

Ти откри топлата вода. Тея тоалетни мисли съм ги чела и препрочитала.
    Всеки си има причини за това, което прави. Т'ва, че ти не ги знаеш, си е твой проблем. Има ситуации, в които ако не си попадала, няма начин да ги разбереш, приеми го. И, се, научи, къде, се, поставят, запетайки, че, ми, бъркаш, не, знам, къде...

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Човешкото съзнание никога не може да обхване всичко, което околната среда му предоставя.

Говоря за чисто основните позиции на стандартните философски теми: Живот и смърт, морал, бог, идеал.
    Това не ни пречи да опитаме, нали?

The,New,Religion,на теб, какво, ти, пречи,кой, къде, слага, запетайки? Това,да, не е форум,за български, език? МоГу Си ПУИШЕМ КЪ,КТО ни КИ,Ефие. Ни.кой, не, те, задължава, да четеш.

Lupus in fabula

Ми, пречи, ми, защото, авторката, претендира, че, ни, съобщава, нещо, от, световно, значение. Как, искаш, да, я, приема,поне, малко, на, сериозно, след, като, пише, като, кръгъл, идиот, а? А, последното, изречение, можеше, да, си, го спестиш, даже, защото, не, каза, нищо, смислено.

Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Всеки си има причини за това, което прави. Т'ва, че ти не ги знаеш, си е твой проблем. Има ситуации, в които ако не си попадала, няма начин да ги разбереш, приеми го. И, се, научи, къде, се, поставят, запетайки, че, ми, бъркаш, не, знам, къде...
    Виж,"тоалетните мисли",както ти се изрази са моето виждане и това как аз си давам обяснение на някои неща.Злобата с която ти се изразяваш,аз колко много съм и се начела и препрочитала от хора като теб е беазкрайна.И да вярно имам пропуските и се опитам да ги наваксам,а ти като си решил/а да си запазиш "великото мнение по темата " , реши да хапеш.АЗ подчертавам не говорех само за себе си.Преодоляла съм много неща и съм ги приела.Този който се изразява като идиот в темата ,мисля че не съм точно аз ..но хайде.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Грамар Nazi.

Любимите ми. Поне в нещо имат превъзходство.

Другите любими са ми тези, които казват "не можеш да обичаш след 2 седмици" и "Това не е любов, а харесване"

Човек сам си ги избира тези неща.

и last.fm-ец

Ми, пречи, ми, защото, авторката, претендира, че, ни, съобщава, нещо, от, световно, значение. Как, искаш, да, я, приема,поне, малко, на, сериозно, след, като, пише, като, кръгъл, идиот, а? А, последното, изречение, можеше, да, си, го спестиш, даже, защото, не, каза, нищо, смислено.
    Чисто издребняване си е това, за запетайки да се ловиш. Браво, че знаеш къде се поставят запетайки. Сега се научи и да не си дребнава, което според мен е по-важно. И аз не знам всяко място на което се поставя запетайка(като това което току що пропуснах). Това не ми дава право да изразявам мнение ли? Ако имаш аргументи по същността на текста, заповядай в дискусията. За правописа има кой да се грижи.

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Виж,"тоалетните мисли",както ти се изрази са моето виждане и това как аз си давам обяснение на някои неща.Злобата с която ти се изразяваш,аз колко много съм и се начела и препрочитала от хора като теб е беазкрайна.И да вярно имам пропуските и се опитам да ги наваксам,а ти като си решил/а да си запазиш "великото мнение по темата " , реши да хапеш.АЗ подчертавам не говорех само за себе си.Преодоляла съм много неща и съм ги приела.Този който се изразява като идиот в темата ,мисля че не съм точно аз ..но хайде.
    Извинявай, от коя планета падаш? Аз си изказах мнението, т'ва че ти си се захванала за израза" тоалетни мисли", за каквито смятам твоите, и не си успяла да го отразиш, защото не съвпада с твоето, си е твой проблем. Препрочети ми коментара, ако толкова искаш да разбереш какво мисля по въпроса. Нали искахте дискусия по темата, защо следвате примера ми и се захващате за изрази, които приемате лично, и запетайки? ^^^
    Хаус: ти първо отработи пунктуацията и тогава ми обяснявай, че т'ва не е от голямо значение. За мен е и не ми дреме особено какво мислиш по въпроса.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Животът не е нищо повече от един филм

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    ние едни мазохисти ли сме в крайна сметка?!
    Да.

Наченки на мисъл усещам?!
    Temet Nosce

벨야카

Tам ти е проблема на теб. Бива те само в теорията. Практиката нещо ти куца TNR. Чела и препрочитала, в десетките форуми които лъркваш ли? Всеки е попадал в различни ситуации, всеки е разбрал различни неща. Имаш някакво странно самочувствие, че си повече от другите. Чета ти коментарите от известно време. На моменти имаш проблясъци. Но със съвсем приятелски тон те съветвам, да разкараш арогантността. Самочувствието, че едва ли не си открила смисъла на живота, някак си му липсва покритие на тези годинки.

П.П:А за пунктуацията, пет пари не давам.

Lupus in fabula

Самочувствието си въобще няма да го коментирам с човек, който съди за мен само по коментари.
    Не знам за каква арогантност става дума, но ако наистина съществува, сама ще усетя кога да я разкарам.
    Също така ми е интересно как разбра, че не ме бива в практиката? Да не би да знаеш как реагирам в дадена ситуация в реалния живот? Съмнявам се.
    Смисъла на живота е нещо адски относително, така че не знам откъде си я изсмука тая мисъл, но няма значение.
    Като цяло коментара ти, който направи за личността ми, е въздух под налягане, но реалният живот ще покаже дали пък няма и зрънце истина.
    За едно съм съгласна: "Всеки е попадал в различни ситуации, всеки е разбрал различни неща." Т'ва е единственото нещо, което написа по темата, и смятам, че с него се и изчерпва. Пример: авторката каза, че не е била жертва на насилие от страна на човека, който обича, а се опитва да си отговори на въпроса защо жените, които са ставали, продължават да обичат мъжете, които им го причиняват. Отговорът й е:" защото са безхарактерни". Може да и има и толкова силни любови, няма как да знаеш. Тя просто лепва някакъв етикет "безхарактерна", т'ва ме подразни. Има жени, които са били жертва на насилие от страна на баща си, и съответно несъзнателно избират мъжа до себе си по тоя критерий: да прилича на баща им. Аз т'ва не го приемам като безхарактерност, а като огромна травма, която не е никак лесна за преодоляване. Дано схвана.

Права си, коментара ми беше абсолютни предположения от въздуха. И целта ми беше да те провокирам. Това със смисъла на живота беше по-скоро метафора.

А относно това за биенето, права си. Не е от безхарактерие. Може и да е от травма, но тук е твърде относително и зависи от много други неща. Никога не се знае на къде ще те избие. Дали ще избереш такъв партньор или ти ще си такъв. Без конкретен случаи, който да бива разглеждан, можем да си разпъваме локуми цяла година. Да генерализираме е безсмислено. Учете себе си от себе си

Lupus in fabula

Е, не успя.
    Ето я и абсолютната истина: "Да генерализираме е безсмислено." Т'ва си е чиста тоалетна мисъл.

Бъркаш

Lupus in fabula

За кое по-точно? Генерализирането си е тоалетно занимание. ^^

Град
    V.T
    Е, не успя.
    Ето я и абсолютната истина: "Да генерализираме е безсмислено." Т'ва си е чиста тоалетна мисъл.
    Интересно ми е ,за теб живота е една кофа с лайна ли .?!Ти друго освен собственота си гледна точка приемаш ли ?..(май не ).
    Писна ми от егоцентрични и заядливи хора.Крайно себична нагласа имаш.Възприятието и мисленето при егоцентрични субекти обхващат и абсолютизират онези събития и взаимовръзки, които се смятат за индивидуално значими, докато многообразието от обективни качества и отношения на нещата и събитията се пренебрегва...

Всяко твое включване е провокирано от нещо, което не си разбрала, както трябва. Защо търсиш под вола тела, душичко? Нямам намерение да ти обяснявам какво и защо съм искала да кажа. Опитвам се да водя дискусия по зададената от теб тема с Хаус, защото ми се видя интелигентно момче.
    А последното ти изречение е цопнато в коментара ти с цел да изглежда по-дълъг и смислен. Nice try. Ако няма какво да пишеш по собствената си тема, по-добре млъкни, защото успя да станеш смешна, опитвайки се да ме анализираш.

Бъркаш, че не успя тази тема, не само аз, да те провокира. А аз, съм си провокатор

Ако питаш мен, всичко е тоалетна мисъл или липса на такава. Придаването на огромно значение на нещо, не ми е присъщо.

Относно гледните точки, всеки се влияе малко или много от чуждите. Съзнателно или несъзнателно. Все пак много, често заемаме части от чуждите и добавяме нещо от себе си и гордо му слагаме етикети "Моето мнение." Даже повечето са си направо копипейстъри.

Lupus in fabula

Супер фен
    ама че тъпо

Град
    V.T
    Всяко твое включване е провокирано от нещо, което не си разбрала, както трябва. Защо търсиш под вола тела, душичко? Нямам намерение да ти обяснявам какво и защо съм искала да кажа. Опитвам се да водя дискусия по зададената от теб тема с Хаус, защото ми се видя интелигентно момче.
    А последното ти изречение е цопнато в коментара ти с цел да изглежда по-дълъг и смислен. Nice try. Ако няма какво да пишеш по собствената си тема, по-добре млъкни, защото успя да станеш смешна, опитвайки се да ме анализираш.
    Къде,започна да водиш дискусия?
    Не искам да си утежнявам ежeдневието с безсмислени коментари постнати от някой човек,който се заяжда,а не поставя мнението си на място.Мисля ,че точно Хаус си е интелигентното момче ,а ти си момичето или момчето което се опитва да привлече вниманието към него,с обърканите си изречения и същото то да си противоречи едно 75% от писаниците си.Смешната тук си ти,служеше си с една дума и то "тоалетна" поне едно от 90% от коментарите.Това не беше много "интелигенто " не мислиш ли ?Не съм човека ,които ще ти казва как да се изразяваш,но ще съм този който ще ти даде съвет да спре да пише когато се усети ,че се излага (;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си