.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Предложения за прически

От утре почвам 1 смяна..
    И искам някакви предложения за по-лесни прически, които да се правят бързо..
    (бту, как се справяте сутрин,колко време ви е достатъчно,за да си оправите коса,облекло,грим ?)

П.С: Моля без някакви нападки към мен като от сорта "ти тъпа ли си, че не можеш да си измислиш сама прическа" и др. от този род. Просто искам да се посъветвам с вас..

Ох напълно разбирам за какво говориш.Ако ти е чуплива косата може да я мачкаш с пяна и да я подсушаваш с дифузер,ако пък ли не вечер може да я сплетеш на 2 рибени кости и сутринта само да я разплетеш и дооформиш. А иначе за косата си отделям около 30 мин за грима 5-10 ии така,дано да съм ти дала някаква идея,макар че съм сигурна,че ги знаеш тези

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Понеже се мразя с начупена коса,просто си я изправях предишната нощ.Но сутрин да стана по-рано,за да се гримирам,наконтя и тн-абсурд!
    Зависи каква ти е косата,може и без прически да ходиш,ако си я харесваш естествена.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Връзвай я или я прави нещо от предишната вечер.
    Сутрин за 15-20 минути се изправям и съм готова.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Връзвай я или я прави нещо от предишната вечер.
    Сутрин за 15-20 минути се изправям и съм готова.
    И аз така правя :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

anonymous708973
    Guest
    Аз сутрин съм супер бавна, не знам защо.
    Ставам в 5.50 открай време... докато мина през банята и се облека, вече е 6.05. Изправям се до 6.20 максимум, моткам се със закуската (не знам какво правя толкова, самото ядене ми е 5 минути) и после с грима и довършителните дейности се туткам много. Преди 7 не мога да изляза от нас.

Иначе... можеш да се направиш с фолио, плитки или ролки (не препоръчвам, не е готино да спиш така) от вечерта и на сутринта да ги махнеш. Можеш да се изправяш, да слагаш лента/диадема, рибя кост, висоооока конска опашка.

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    http://www.youtube.com/watch?v=3oxVRRDl1ww , можеш и без ластик в началото

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ставам в 7.00. В банята до към 7.15. После се обличам и закусва. Леко може да си пооправя някой друг кичур, който не е застанал както искам с пресата за няма и 5 минути, оправям си чантата и излизам в 7.40. Всяка сутрин закъснявам, но просто по-рано не мога да стана, освен ако не трябва да уча. Така че съветът ми е да се наспиваш и примерно да си изправяш косата от вечерта или сутринта просто да я вържеш на кок/опашка. Не виждам защо ти е по-специална прическа за училище.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Амии можеш да я изправяш или да я хващаш на топка ако не ти се занимава .Може да я дооформяш с дифузер и пяна,мм може некви по-интересни опашки ,въпреки че според мен това е малко бебешко .Ако принципно имаш бретон можеш да го захващаш с фиба.Аз ставам в 6:04 до 6:15 съм готова с основните глупости,ям до 6:25 после до 7:00/05 коса и грим и в 7:30 тръгвам
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Може да я сплетеш на рибена кост , да я намачкаш ..
    Нямаше логика,беше любов.

Мега фен Аватара на gummybear
    амм ...от скоро ползвам една много хубава и бърза прическа.Връзваш косата си настрани,ниско.Вземаш няколко малки ластичета (такива за плитки) и просто ги връзваш върху опашката като оставяш място между тях.Много мои приятелки харесаха тази прическа.

theo <333

Цитирай Първоначално написано от gummybear
    амм ...от скоро ползвам една много хубава и бърза прическа.Връзваш косата си настрани,ниско.Вземаш няколко малки ластичета (такива за плитки) и просто ги връзваш върху опашката като оставяш място между тях.Много мои приятелки харесаха тази прическа.
    И аз така правя, но на две опашки, с нормални ластици и редувам бял и черен ластик

Мега фен Аватара на Hilary_
    плитки, плитки и пак плиткииии .. обичам гии!!

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    ами аз отскоро почнах да си правя плитки много добре се получава.. сплитам косата вечерта на 2 плитки(по възможност стегнати и почвам малко по отгоре), слагам малко пяна и на сутринта разплитам, хващам един кичур коса горе и го захващам с фиба и съм готова, тва става за макс 1 минута(не сресвай плитките!!! къдриците ще се развалят и ще получеш огрооомен ефект ). А иначе аз не че нямам време, ами просто реших да намаля малко горенето с преса всяка сутрин..

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Аз пък най-обичам рошава да ходя

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Можеш да я намачкаш с пяна, да я вържеш на опашка, да я оставиш пусната, да я вържеш на опашна ниско и на една страна, да си сложиш някоя др шнола (има прически с шноли, които не са за бебета и са много бързи и лесни), можеш да си сложиш диадема (зависи от диадемата). На мен ми трябват 30-40 минути за да се приготвя като цяло и да изляза от вкъщи!

Супер фен Аватара на zoreto
    ставам ,разплитам си плитката ,сресвам се и изчезвам , няма гримове, и специални неща .. това е просто училище

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си