.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ........

Повече от фен

........

.........

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: Козметичката ме орезили

Първият път и на мен ми се получи така,защото е много чувствително мястото.Спокойно после и на козметик да ходиш няма да ти излизат тези пъпчици.Иначе в къщи можеш да си ги махаш с някакви лентички.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ако ти ги е махала с кола маска (най-вероятно),може и самата кола маска да е била с лошо качество.Моята козметичка е много добра,но веднъж просто самата кола маска явно беше дефектна и се бях обринала (при това на триъгълника,което никак не е приятно).
    Мажи се с крем,вземи си и нещо за почистване на кожата,за да не се получава така занапред.
    Аз си махам мъхчето с пинсетка.Ходих веднъж на козметичка и на няколко дни просто махам поникналите косъмчета.Малко е досадно,но няма обриви и проблеми.
    Ако ще ползваш лентички,много внимавай,защото и от тях може да се обирнеш.От едни 'Лакреа' ли бяха,вече не помня,успях да си сваля кожата на краката,но не и космите.Така че вземи Veet или подобни,но да са хубава марка.Дори да са скъпички си струва.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен
    Пробвай с пинсета. Играчка е обаче.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Пробвай с пинсета. Играчка е обаче.
    Мда аз това правя.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Можеш да си купуваш ленти за лице и да го махаш и в домашни условия, след като са те орезилили веднъж.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    В апетеките продават единични бройки лентички за мустачки,иди и така кажи и ще ти дадат колко кажеш.

Голям фен Аватара на akinom
    Косъмчетат в тази зона се отстраняват най- добре със студени восъчни ленти!
    Тъй като при тази процедура те се изтръгват от подкожния слой, трябва време докато пораснат отново.
    Лошото е, че ( както и при теб ) кожата може да се зачерви. Тогава я намажи с подхранващ крем.
    В никакъв случей не изрусявай мустачките си. При силно окосмявване те се набиват още повече на очи.
    А още по- трайно ще ги елиминираш с лазер.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

[quote="akinom"]Косъмчетат в тази зона се отстраняват най- добре със студени восъчни ленти![/quote

А в аптеката има ли такива ? (тъп въпрос знам, но не съм запозната с тези неща ) И горе долу на каква цена са ?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ползвам на дева за мустачки специално,а сега си купих една голяма розова лента на вийт и си режа от нея и от двете съм доволна..1-2 пъти са ми излизали малко пъпчици,но много агресивно дърпах лентичката и затова ;д ...има си едни кърпички с лентичките се продават,като се намажеш от нея би трябвало да не излизат пъпки,същата работа върши и бебешко олио.

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Намери някоя друга козметичка ... аз прави сама експерименти с лицето си за да не се чудиш после как да излезеш от вас

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Кукло, нормално е Аз дърпам вкъщи с конец и нито пъпки, нито болка, нито нищо :P
    Айде не се шашкай, а за техниката с конеца потърси в гугъл
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    В апетеките продават единични бройки лентички за мустачки,иди и така кажи и ще ти дадат колко кажеш.
    +1 А ако искаш и попитай за цяка кутийка с няколко бройки лентички.Като са непоединично излизат по-евтино, от опит го казвам.Препоръчвам ти лентите за мустачки на дева, тъй като са най евтини, но въпреки ниската цена са хубави

Повече от фен
    Явно ти е за пръв път. Не знам от къде си, но просто смени козметичката, че следващият път може и големи бели да направи. Мога да ти препоръчам моята, но само ако си от София. Аз две смених преди да попадна на свястна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си