.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: ...

...

.....
    Love is just a piece of the puzzle, but without it it just ain't whole..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ако връзката ви се уповава на един сън,много лошо значи Та ако искаш да разбереш какво значи виж в некъв съновник ,въпреки че се съмнявам точно там да има нещо смислено.Според мен всичко е подсъзнателно и тези чувства,които потискаш наяве,ескалират в съня ти .Затова премисли добре всичко и вземи решение-да вярваш на сън или да си останеш с приятеля.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Аз бих повярвал на съня Просто нещо ви куца със сегашния явно и то от доста време...Върви го намери тоз пич и виж как стоят нещата в действителност за теб.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    При положение, че сама си признаваш за чувствата към момчето от съня ти, не виждам на кое се чудиш. И как може да твърдиш, че обичаш приятеля си и в същото време имаш чувства и желания към друго момче?

Първо се разбери сама със себе си към кого изпитваш по-силни чувства и тогава се чуди какво да правиш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Т'ва значи, че си абсолютна курва. Как не те е срам да целуваш момче, което не е гаджето ти, в съня си?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Сънищата са проекция на желанията на несъзнаването.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Значи, че имаш по силни симпатии към момчето от съня ти.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Това е сън. В повечето случай не значи нищо.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на xinfamous
    Олеее на сън го видяла,кво ше праим ся ?!
    Can It All Be So Simple ?

...

Ако може без тъпи отговори ^^

Сънищата са отражение на подсъзнателните ти желания. Това, което искаш, без да си осъзнал, че го искаш.

Колко е вярно.. не знам, но ти си имай едно наум.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И какво като сте заедно от много време (колко много? година? хах)? Щом имаш чувства към друго момче не мисля, че обичаш приятеля си.

Още повече ти самата искаш някой да ти каже "Да, знак е! Съдбата ти е да се събереш с момчето от сънищата си!", за да не се чувстваш виновна за чувствата си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Целувка

Ако насън видиш други да се целуват, чака те сърдечна тъга. Тебе ако те целува непознат, ще получиш неочаквана помощ.

Ако те целува жена, ще се чувстваш окрилен за някакво смело начинание. Ако те целува мъж, ще чуеш изгодно предложение. Ако сънуваш, че целуваш непозната жена, ще изневериш или ще измамиш някого.

Ако целуваш непознат мъж, значи си се заел с несигурни работи. Целувка от близък или от роднина е знак за тайна подкрепа, целувка от любим човек предсказва раздяла, целувка от вдовец или вдовица вещае болест, а целувка от мъртвец - смърт.

Eто от съновника, дето преди мен пратиха.. ^^ ... Значи раздяла .. явно с твоето гадже..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Аз бих повярвал на съня Просто нещо ви куца със сегашния явно и то от доста време...Върви го намери тоз пич и виж как стоят нещата в действителност за теб.
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Това, че сте гаджета от година и половина НИЩО НЕ значи... и аз съм сънувала, че целувам някое друго момче, което не е моето гадже, но и това НИЩО НЕ значи... Това, че харесваш друго момче не означава, че трябва веднага да зарежеш гаджето си, всеки може да има симпатии към някой друг. Въпроса е в това дали истински обичаш гаджето си, дали искаш да си с него или с някой друг, било то и момчето от съня ти. Ти си решаваш, не ние! Ние не можем да ти кажем "Да! Това е, което искаш!" Всеки рано или късно се замисля "Дали не трябваше..." и от там се почват глупостите, но така се разбира, колко ви е здрава връзката, но щом си стигнала чак до това да постваш такива теми значи нещо никак не ви е наред във взаимоотношенията... По-добре се опитай сама да си отговориш на въпроса, отколкото да чакаш ние да ти отговорим...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Обичаш приятеля си,но обичаш и другото момче..Е,такова нещо няма как да стане..Или не знаеш какво искаш,или обичаш само единия..Помисли добре,да не стане така да загубиш приятеля си и да не имаш,и другия ? А другото момче има ли някакви чувства към теб ?
    Иначе това е просто сън..Не бива да обръщаш внимание на такива неща..Това е играта на твоето подсъзнание..Нищо друго..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    In your sick brain.. :)
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Аз бих повярвалa на съня Просто нещо ви куца със сегашния явно и то от доста време...Върви го намери тоз пич и виж как стоят нещата в действителност за теб.
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Град
    blagoevgrad
    повярваи на съня.. след каот го сънуваш значи мислиш за него и вечер.. и явно нещо куца във врузката ви с другото момче затова съниваш него.. ;pp
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си