- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем ли е ....
Хей, аз съм Мимс да се представя понеже съм новаНадявам се темата ми да не е много досадна но просто ми трябва лек съвет понеже най-добрата ми приятелка в момента има свои проблеми и не съм и едно от най-интересните занимания, което е леко тъжно....
И сега същинсткия така наречен проблем...Ходя с едно момче от 6 месеца близо... но работата е там че товеане ми е първата дълга връзка и съдя по това че всичко свършва трагично .... може да съм леко отрицателен човек но неискам да мечтая а след това да се измъчвам че не е станало така като искам... че това момче е готин човек но проблема е че от 6 месеца почти нищо незнам за него /// и от страни сигурно изглеждаме мно0го зле защото аз не си затварям устата а той само мълчи или клати главата си а когато стане нещо и се скараме следва да ми каже че говоря само глупости.....
Не че не говоря само глупости но.... СЪЖАЛЯВАМ ДА СИ МЪЛЧИМ ЛИ?
и когато му кажа да ми сподели какво му е защо е в кофти настоение той казва нещо от сорта на "не те интересува" WRF?
Е въпроса ми е как да накарам това "говедо" да ми сподели за да мога да му помогна?!
мерси от сега
![]()
![]()