Аз все си мисля, че като излизате заедно и ти само плямпаш не в буквалния смисъл а в истинския смисъл на много говориш... Ще ти го кажа по-ясно: Водиш монолог... Няма го диалога между вас и аз да съм на негово място и аз няма да искам да споделям... Мойта кифлЪ като ме види, че съм притеснен и като ме пита кво ти е аз и казвам довечера имам много важна работа за вършене и тя сама спира да разпитва гушка ме и ми казва спокойно ти си номер едно и ще се справиш нали знаеш... Не и обяснявам за работата ми защото съм и казал, че не искам да се притеснява и да ме мисли цяла вечер... Но важното е да водите диалог а не да си сучеш монолога и той да ти кима с глава или да пърха с мигли... Говориш говориш по дадена тема и му пускаш топката в негови ръце да изразява мнение и ако ти каже нещо от сорта разбира се, права си, да така е или нещо друго казваш кажи някакво цялостно мнение защо така защо еди кво си къде мислиш, че има грешка защо смяташ, че съм права или от тоя род бе... Научи се с него да водиш ДИАЛОГ!!!!