Ходи да тичаш 2-3 пъти/аз честно казано не го правя / в седмицата, прави Табата - това е метод, който позволява свалянето на мазнини до 9 пъти по-успешно от тичането. Закусай мюсли или овесени ядки и пази горе-долу някакъв режим от 2000 калории максимум на ден. Аз също бях по-пълничък(на килограми), но външно не личеше много, защото имам набита фигура и повечето беше отишло в раменете. За близо месец свалих има няма 7-10 см. от талията, както и от ханша с тази програма. Преди време и аз като теб се уморих от скапани лицеви опори и коремни преси, от които се добива само издръжливост, но нищо не мърда. Коремните преси дори могат по-скоро да ти навредят, отколкото да ти помогнат, защото кръста се натоварва много, а за да се свалят мазнини си трябва цялостно сваляне - не става само там, където искаш. Та от тях в крайна сметка нямаше налице подобрение. Скачал съм дори 2-3 месеца без резултат(скачах по 15-20 минути три дни в седмицата и ходех на бокс), но в крайна сметка явно тогава си връщах доста от мазнини след тренировки, защото умората е ужасна Затова те напътствам да пробваш горенаписаното, защото съм сигурен за първи път, че дава наистина добър резултат.