- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първата целувка
кога се целунахте за пръв път? как да разбера дали му е дошло времрто и с кой?Имам гадже , но незнам дали още съм готова да го целуна.
МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ!!!!!!!!
Целувката не идва ли преди да станете гаджета? Ако не, значи сигурно сте малки. Другия няма да има кой знае колко опит също, така че не се притеснявай.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
^ Не е задължително да е преди да са официлно гаджета..А и то си личи,че е малка - щом пита кога ТЯ САМАТА да се целуне..
По темата:
То ще си стане ог само по себе си..Ще усетиш кога трябва това да се случи..Не бива предварително да го плануваш и да мечтаеш,защото е възможно да се разочароваш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По ника ти съдя на колко си години (извини ме, ако не съм точна в предположението си) - 12.
Най - важното, което се сещам, е - остави го сам да си върти езика около твоя. : )
Макар, че ти е още раничко, колкото и консервативно, подразбирай старомодно, да звучи. Пази се от предложения, чийто край предусещаш. Вече има случаи на "нечестни" момиченца, биещи 11-тата година.
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
На 12 години ми беше първата целувка.Няма как да разбереш дали му е дошпо времето защото то идва от самосебе си но гледай да е с човек които настина е важен и специален за до имаш хубави спомени а и първата целувка не се забравя лесно :P
Моята първа целувка беше на 12... :P Беше сравнителен провал, защото той ме олигави почти цялата, а аз се бях вцепенила от това негово изпълнение та седях закована като пирон докато течеше "целувката"...Абе яко си беше, макар и да не беше точно както трябва!
Вторият път обаче се справи по-добре, защото аз му показах как...
А пък след това в продължение на месец-два изпитвах някаква вина, абе шок си беше, не се случва всеки ден
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Моята беше на 10 или 11 не съм много сигурна . Беше с момче с което ходихме 9 месеца после оО . Както и да е , както казаха преди мен ще усетиш кога трябва![]()
Обичам !
Моята беше на 14 с едно момче,което мнооооого харесвах.Сладко беше,сега като си спомня ми е весело,още повече,че с това момче сме си добри приятели.
Ако искаш да го целунеш,просто го целуваш.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
13![]()
Моята на 15. Беше готино. Нямаше много лиги както казват повечето хора.![]()
в 14:35
+1Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Сама ще разбереш дали е дошъл точния момент![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Не чакай прекалено дълго той да те целуне, говори с него
Моята беше малко преди да навърша 14, с приятеля ми с който съм и сега ^^
Доживях да виждам набори 99-2000-2002 по тези места![]()
![]()
на набор 99 не ти трябва да знаеш
Аз още съм на приципа,че момчето трябва да направи крачката към първата целувка.Иначе моята беше на 12 и може да се каже че е една от най-хубавите ми![]()
то ще стане от самосебесиbtw .. моята 1-ва целувка беше голям смях и провал така ,че ако се провалиш не се притеснявай не си единствена
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
моята първа целувка също беше на 12 ( миналата година)
по темата : както гд вс са писали изчакай и когато си готова просто го целуни![]()
![]()
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.
Няма определа възраст, момента идва от самосебе си![]()
Първата ми целувка беше на 14 със сегашното ми гадже... Случи се просто така, когато моментът настъпи се усеща.![]()
lOve iS in The aIr
И моята беше на 12Боже, чак не искам да се сещам
Пък иначе, да, на мнението на останалите съм - от самосебе си ще стане
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now