http://195.149.248.189:8080/2011-02-...ea_800x600.jpg
Как да реша А подточка? Нямам ДМ, така че го направих от -безкрайност до +безкрайност. Когато го начертая ми се получава права линия, ако трябва да започна от началото на к-система ще е 0, но ми остават още 3 точки и се получава 4-ъкълник.![]()
Как трябва да изглежда и какво е решението?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
функцията е линейна, непрекъсната,няма ЛЕ (тъй като първата производна е константа). Представлява наклонена линия, да. Пресича Ох в -2, а Оу в -4 => S=2x4/2=4![]()
![]()
![]()
http://prikachi.com/images/692/2954692H.jpg
При мен така изглежда.
Избрах произволни стойности за х,след което ги заместих на функцията и нанесох стойностите на графиката.Получи се наклонена линия.А триъгълникът ,който съм запълнила смятам,че е този ,който се търси,но не съм съвсем сигурна.Лицето не знам как ще се намери,а формулата за правоъгълен триъгълник мисля,че беше а.б/2
,за произволен а.ha/2.Това е от мен.
Докато чертаеш с химикалка на ръка, няма да имаш особени успехи в геометрията![]()
1во.Кой е казал,че винаги чертая така?Първоначално написано от van1
Не съм длъжна да използвам чертожни инструменти,когато решавам задачата на друг.
2-ро-От страни е много лесно да говориш.
Начертай графиката и я реши ти,като си толкова добра в геометрията!
Първо, изследването на функция е дял от алгебрата. Аз също чертая на ръка и с химикалка и на първия кандидат-студентски изпит имам 6-ца. Може да си чертаеш, както искаш... Задачата съм я решил, само не съм начертал, ама мисля, че съм обяснил точно.
Благодаря ти emotionss, чертежа ми е правилен като изключим факта, че изобщо не съм разбрала, че това трябва да е триъгълника. Мерси много. :P
muscle и на теб ти благодаря, въпреки, че нищо не разбрах...
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Никой не се занимава да чертае с инструменти![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.