- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много объркана .. моля за мнение
ша ва мине и двете.
мъжете искат квото не могат да имат и след тва веднага им става скучно![]()
пп а момичте който казват "той ме обара" са си доста леснички![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Ем на 14 сме ... но се познаваме отдавна ... май наистина и тримата не знаем кво искаме .. тя уж го харесва , аз нз дали всъщност го харесвам , ама и той не знае кво иска![]()
![]()
.. еми кво да се праи .. с времето ще се разбере
.. но определено се забелязва промяната в него .. спрял е да й пише смс-и или по скайп ... ддз .. не я прегръща толкова често , не се целуват (вече) .. ;хх ... но пак й казва че я обича ... ;дд ...
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
+1Първоначално написано от SorrowNeverDies
Само гейовете ли подаряват рози ? И това ако е нормално незнам.Според мен нищо хубаво няма да видиш от момче,което незнае как да се държи с едно момиче!Първоначално написано от punxx
Според мен не трябва да си разваляш приятелството с бфф-то ти заради момче.На този свят момчета колкото искаш,но истински приятели малко.Не си заслужава заради едно мимолетно увлечение да съсипваш приятелство което се гради с години..Та по темата ,нали знаеш израза "когато обичаш някого пусни го на свобода,ако се върне при теб значи наистина те обича"остави гаджето на бфф-то ти на свобода,дай му време да реши коя от двете харесва повече.Ти си длъжна да уважиш решението му,дори и да не е положително за теб, а и вие двете също трябва да помислите дали изобщо го харесвате или просто водите съревнование коя да го има. Също така тези признаци които изреди горе може да бъдат просто приятелски,а може и да не са. Най добре поговори с него очи в очи и разбери всичко. Но съвета ми е като цяло да не си съсипваш приятелството! ;d надявам се да съм помогнала .
sweet41 права си... но на мен мойта фр ми каза ,че вече не го харесва и тогава аз започнах да се закачам повече с него и т.н , той си ме прегръщаше и на следващия ден мойта фр ми вика,че вече го харесвала пак .. и я питах защо така е решила и тя ми вика ,че не знае ... според мен тя иска да се съревнова с мен , докато аз просто наистина го харесвам ...
antifashiongirl и това може да е вярно , но 1. не си ни виждала , 2. не всичко зависи от външия вид ... ти ако си няква хубава , ама неква мноо тъпа , да не мислиш ,че някой би те харесал ? ... разбира се трябва да изглеждаш сравнително добре , но характера ти също трябва да е на ниво![]()
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
Тогава значи твойта приятелка не държи достатъчно на теб,но въпреки това щом те още ходят ти трябва да уважиш това .Най доброто решение е да се осмелиш и да поговориш с приятелката си.![]()
Тогава значи твойта приятелка не държи достатъчно на теб,но въпреки това щом те още ходят ти трябва да уважиш това .Най доброто решение е да се осмелиш и да поговориш с приятелката си.![]()
ха-ха, добрем,Първоначално написано от crazybebe
вече чак злобееш към приятелката,била хубава, но за сметка на това на теория тъпа. фактите обаче сочат, че е спечелила. остава сега да си направиш сметка кое в случая ще да е по-вярно. а) по-хубава е, но тъпа и все пак за момента те води по точки, б) по-хубава е, но твоя характер не изглежда да ти дава преднина и за това тя все още те води по точки, в) хубостта опрощава простотията г) води по точки така или иначе спрямо характер и хубост
![]()
![]()
ДецаАз щи кажа кво да направиш, играй като него, бъди на моменти студена, бъди и готина(флиртувай с него от време на време, закачки тва онова, НО винаги трябва да знаеш кога да спреш...), покажи му, че не ти е безразличен но и, че не си лесно момиче. Трябва да бъдеш по различна в очите му, по различна от приятелката ти която, не знае какво иска, и той може да има по всяко време.
Аре са късмет, и да черпиш бира ако се "вземете".![]()
П.П. И тя ама изобщо не ти е бффф...или там кво му викате, щом постъпва така.
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
antifashiongirl не съм казала,че тя е тъпа или че е грозна ... според другите и двете сме на едно и също интелектуално ниво, но пък повечето момчета мислят ,че аз имам по-добър стил от нея и също така и по-голям опит. абе общо взето мен доста повече ме свалят от нея (не че се хваля,просто казвам) ,но не знам .. все пак всеки си има вкус .. момчето може би просто намира нещо различно в нея , което явно аз го нямам .. или ддз ..
AllEyesInMe прав/а си .. аз това и се опитвам да правя .. от време на време се държа доста грубо , друг път се закачаме ... а като се закачаме мойта фр ми вика на мен да не го докосвам и че тя не давала![]()
![]()
![]()
.. аз й викам " е ти не си тази,която ще ми казва какво аз да правя .. а и не аз започвам първа дда го закачам " хД
За протокола: Момче съм.Първоначално написано от crazybebe
Сега по темата again....поговорете си някой път(скоро) за отношенията му със нея...и пак бъди и в "2те полета" покажи, че не ти е безразлично какво се случва м/у тях, но и, че не ти пука кой знае колко...поговорете за чувства, за любов...има ли я няма ли я любовта?! Нека разбере, по някакъв начин(който ти ше измислиш) че не си момиче което се занимава или по-точно се чуди с кой от всичките 20 които я харесват да тръгне, а си момиче което въпреки тези 20 момчета знае какво иска и това е само 1 момче(тва върви ако наистина си толкова "сваляна" колкото казваш) това те прави класи над твоето "бфф" и той ще трябва да знае, че за да те има трябва да положи усилия, защото определено си заслужаваш! Покажи му, че си качествен човек, че си нива над приятелката ти и отново, че знаеш какво искаш въпреки годините си. И ако просто отстъпи и за в бъдеще не прави нищо, просто знай, че не е човека за теб...но с това което си му казала, рано или късно той ше разбере какво е пропуснал(когато порасне и тези неща станат приоритетни за него).
На колко си? Не те свалям! Ама искам да знам дали си говоря на вятъра?!
А той на колко е ?
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
По-горе бях казала,че и двамата сме на 14,но въпреки това съм изживяла доста и знам какво искам и какво целя .. много фр ми казват,че съм доста умна за възрастта си ... и че изглеждам като по-голяма (не само за външния вид ,но и интелектуално)(пак да кажа,че не се хваля,просто казвам ;д )
Днеска мислех да му пиша точно за тези теми , на които ти каза .. т.е тва за връзката им .. но докато се чудех,той взе та излезе от линия ..
Но не знам какво точно да му кажа / да го питам / да коментирам .. някакви съвети какви точно въпроси да му задам , за да не се изложа много?!?
На 14 викаш....ти няма да се изложиш, ама той и дума няма да захапе.... така, че давай смело кво ти дойде на акъл.Първоначално написано от crazybebe
Като знам, че е на 14 и той..и нещо ми избяга музата за съвети....само не прави грешката да правиш секс с него! И...даже това кото писах по-горе е 80% ненужно, защото аз го пишех с идеята, че може да се получи сериозна връзка..за тва не се напъвай много много да се обясняваш, защото няма смисъл, сори, че така го казвам, но си е истината....ше си намериш някой, но няма да е този повярвай ми.
Успех!
П.П.
Не му пиши, а излезнете и си поговорете face to face.![]()
Ох всеки ден си променям мнението ... днеска си говорихме с него , но за мноогоо малко ... после той прегърна за малко гаджето си и след това аз си тръгнах ,че бързах и доколкото разбрах май са се целунали после , но не знам .. не съм сигурна .. strange .. i don't know what to doo now ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах сладуранаFuck it! Just keep going.
П.П.
Without him.
po-dobre go zareji toq,spored men e jenkar koito nz kwo iska! ; )) ne my pravi ydovolstvie kato igraesh 2ra cigylka ; )) good luck !
Благодаря ви за съветите и реших,че ще е най-добре да си намеря друг ;дд
Абе кой клас сте ?? ...
бати детстката история развихте ...
повече от 6 ти не ви давам ама както и да е ;дд ...
Та по-добре не се занимавай сс такива като твойта най-добра фр и него ;дд ... защо ? щоту тойй само си търси новата зарибявка а пък оная не ти е никва приятелка щом е постъпила така![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Щом са на 14, значи 7 или 8 клас. Но историята пак си е детска...
Не му обръщай внимание.. както той на теб, когато си го харесвала.. изпуснал е шанса.. Ти гледай да не си развалиш приятелството .. Това е по-важноо !![]()
Down on me..
Ами ние с "ФР"-то ми вече се изпокарахме заради хиляди неща .. не само заради него .. щот тя ми казва кво да правя , кво да казвам и едва ли не ме командва .. от къде на къде вее ... както и да е... а за момчето - както казах,реших да се откажа и да не се занимавам вече с него .. пък времето ще покаже какво изпитва и какво е изпитвал и преди към мен .. ;дд .. въпреки че вече не ме вълнува особено много ;д ;]