- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много объркана .. моля за мнение
Така значи .. историята е следната : преди си харесвах едно момче (от моя клас) и той ми даваше всякви признаци , но накрая тръгна с най-добрата ми фр . Беше ми малко гадно,но го преодолях . От скоро той не спира да ме закача , а на гаджето си никво внимание не обръща. Всички около нас забелязват това,че той не обръща внимание на гаджето си,а мен непрекъснато ме закача . Веднъж (още в началото преди да тръгнат с бффто ми , т.е някъде началото на януари 2011) той ме обара ии няколко пъти ме беше прегръщал (дори веднъж пред гаджето си) . Аз говорих с най-добрата ми фр за това и тя каза ,че също го е забелязала и на нея и е мн странно . Но пък има моменти,в които той се прави на мн интересен и е малко груб . Но не знам .. много ми е странно .. вие как мислите ? и кво трябва да направя ? как да се държа с него ? ии изобщо как да постъпя ? кво да си мисля ?
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...