- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Искам Аборт!
Глупости.А сигурно е много яко на 18 да родиш,когато току-що си завършила гимназия,да родиш бебе,което няма да искаш и да съсипеш всички амбиции и мечти,които си имала.Разбира се,няма нищо лошо в това да задържиш бебето,стига да го искаш и да можеш да му дадеш любов,но само любовта не стига,нужни са пари за храна,дрешки,памперси,коли ки,кошари и какво ли още не на едно бебе.Ок,ти можеш да си го позволиш,аз мога да си позволя и някой друг също може,обаче ако няма кой да ти помогне финансово,какво?С едно никакво образование нищо не можеш да станеш,за някакви мижави пари ще работиш,които няма да ти стигат да си платиш сметките,а какво остава да гледаш бебе и себе си.Аз ако забременея сега,твърдо правя аборт.Няма начин да задържа бебето,имам мечти,които са на път да станат реалност и не смятам да провалям всичко заради едно бебе,което дори още не е бебе,когато се прави аборта.И не само амбициите ми,а и това,че не съм готова да бъда майка,едно малко човече,което ще родя,само би ме прецакало за момента и за следващите 2-3-4 години.Може да звуча гадно и коравосърдечно,но това е.Първоначално написано от Red_Hair
Иначе до авторката,щом си пълнолетна,няма нужда родителите ти да знаят.Само не си прави някакви нелегални аборти и тн.Ако искаш бебето и ако можеш да му осигуриш всичко нужно,няма лошо да го задържиш.
Everything changes, but beauty remains ...