.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

!!! АЛКОХОЛ !!!

Имам Въпрос!!!Акохолът Унищожава Ли Мозъчни КлеткиБ

Мерси Предварително!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Yep

.. естествено!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Естествено..Не напразно е забранен на подрастващите..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    При редовна употреба води до увреждане на мозъка и черния дроб (цироза) ..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    унищожава да но при приблизително 14 мимиарда мозъчни клетки и факта че един неврон може да бъде свързан с до 1 000 други,дори и да останеш с половината,няма да има съществена разлика,тей че дерзай(има предвид с алкохола)

Град
    Варна
    Да, и създава редица други проблеми. От мен само негативни неща могат да се чуят, не пия.
    Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.

братле сичките ми приятели и включително аз се наливаме кат копелета като имаме пари или кат се съберем.и така от 14 годишен,ся съм 16 и половина,мислех си,че е вредно,смисъл то си е вредно и на моменти като препиеш се молиш просто да се оправиш и обещаваш че повече няма да пиеш,ноо след като прочетох,че човек използва средно 3% от мозъчните си клетки,кво ти пука за останалите.и пий докато си на 25-30 после бивотът става прекалено шибан.
    а пък алкохолът е супер плюс като сте мн хора и сте пияни-винаги е супер весело
    RedRum Against Racism!/afa/

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от punxx
    братле сичките ми приятели и включително аз се наливаме кат копелета като имаме пари или кат се съберем.и така от 14 годишен,ся съм 16 и половина,мислех си,че е вредно,смисъл то си е вредно и на моменти като препиеш се молиш просто да се оправиш и обещаваш че повече няма да пиеш,ноо след като прочетох,че човек използва средно 3% от мозъчните си клетки,кво ти пука за останалите.и пий докато си на 25-30 после бивотът става прекалено шибан.
    а пък алкохолът е супер плюс като сте мн хора и сте пияни-винаги е супер весело
    Стани биохимик, сериозно...

ПТ: Да. Важно е да знаеш, че мозъчните ти клетки не служат само за мислене. Основното следствие от загиването на неврони е нарушена рефлексна дъга.. т. е. мозъкът ти може да спре да предава импулси до различни части от тялото ти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си