.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: ..

Мойте съболезнования!Знам че каквото и да кажем или да напишем няма да ти олекне много.Болката е огромна,нестихваща.Но понякога такъв е живота.Трябва да си силна и да се бориш.Не мисли за самоубийство-това не е решение !!! Ако имаш нужда аз съм насреща!

доколкото разбрах от темата на сестра ти сте от Търговище аз също съм от там ии тук починали от грипа няма......
    Но да приемем че е истина ..
    НЯма думи които могат да ти помогнат или да успокоят мъката ти .. всичко зависи от теб ..
    п.с. Ако темата е еб*вка се спри ! Защото по света има хора които наистина го изживяват !
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Въпреки сериозността на темата, силно се надявам да е ебавка!! Не бих пожелала такава съдба и на най - големия си враг!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от frozendeath
    Защо й е да лъже за такива неща? Това е сериозно, а да се шегуваш така........
    Както казаха и преди мен - някои хора просто търсят внимание! И според мен е абсурд майка ти да е била болна от рак, баща ти да е починал от катастрофа и тн и тн... Само за кучето и липсва... Но както казах и преди това - дори човек с най-лошата съдба на света просто НЯМА как да има такова бъдеще... То си има бездомни по улиците, които нямат пари и храна пък семействата им са цели...
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    За всички, които казаха, че такава съдба не била възможна - възможна е, напротив. Със собствените си очи съм го видяла, случи се на една моя приятелка. И двамата и родители умряха в ръцете и от рак и то един след друг. Какви глупости говорите изобщо? Не било възможно. Дано да не ви идва до главата.

Авторке, моите съболезнования и от мен. Надявам се да преодолееш мъката.

П.П. - Съфорумници, ако темата е шега, недейте да съдите. В такъв случай има кой да съди и то по-жестоко от нас.

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от MiChKoO
    доколкото разбрах от темата на сестра ти сте от Търговище аз също съм от там ии тук починали от грипа няма......
    Но да приемем че е истина ..
    НЯма думи които могат да ти помогнат или да успокоят мъката ти .. всичко зависи от теб ..
    п.с. Ако темата е еб*вка се спри ! Защото по света има хора които наистина го изживяват !
    Боже защо да лъжа.. Как ще се еб*вам за такова нещо... А и гаджето ми не беше от моя град... Беше връзка от разстояние, а и не беше много дълга за жалост ...

И съвсем възможно си е това с родителите ми ... то не е било ден след ден, а има месеци разстояние...

Тъкмо ми става по-хубаво, по-спокойно, че на някой му пука за мен и като ми кажат, че лъжа.. Не е истина просто... Като, че ли на вас да ви се случи и аз да ви кажа същото .. Как ще се шегувам с най-скъпото си... Не не нямам думи.. И все пак благодаря чувствам се малко по-добре.. Успявам да изляза сама и да седна на 1 пейка и да си мисля на спокойствие.. понеже поне е хубаво времето...

Все някога ще се оправя.. Цял живот ще ми тежи това на сърцето.. и тези едни след други ужасни събития, НО ... така ще е нищо не мога да променя...
    Боже мой.. КАКВО СЪМ ТИ СТОРИЛА... За да загубя всички хора които обичам

Град
    Hueco Mundo
    Самоубийството е твърде егоистично. Показва, че не мислиш нито за баба си, нито за сестра си, нито за приятелките си. Ако още имаш такива мисли, по-добре наистина стегни и ги разкарай. Баба ти е загубила дъщеря, искаш да загуби и внучка? Сестра ти да расте без никаква подкрепа? Не бива така.

Не те нападам, просто се опитвам да ти махна гадните мисли.

Аз лично ти вярвам. Не мисля, че някой би се ебавал с такова сериозно нещо. Особено пък в Тийнпроблем. Няма никакъв смисъл.

Ако още не си се самоубила е добре да ми прочетеш коментара.

Спри да се самосъжеляваш, стига плака и спри да обмисляш
    САМОантентатите си. То е ясно, щом да ги пишеш тея работи във форума, значи си с разбита психика. Сигурно вече си се уверила, че господ няма. Знаем, че ти е трудно в момента, но съм сигурен, че имаш собствени мечти и цели, не позволявай на никой да ти ги отнеме. Живей за хората, които все още имаш и тепърва ще срещнеш в живота.
    God is an idiot, I have DNA...

Голям фен Аватара на xinfamous
    пyткa майна баща ми почина от същото нещо за което ти ЛЪЖЕШ! Пожелавам ти от сърце да ти се случи всичко това което си измисляш ! който повярва и за секунда на тази тема е пълен олигофрен!
    Can It All Be So Simple ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си