.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: .....

.....

...
    Love is just a piece of the puzzle, but without it it just ain't whole..

Град
    Сливен
    От това което прочетох малко се обърках. Както и да е.
    Явно се чувстваш наранена от приятеля си и другото момче ти е нещо като
    утеха. Само това обяснение намирам.
    Поговори с гаджето си, изяснете си проблемите. Ако това се получи, и
    нещата се оправят, но пак чувствата ти към другия се оказват по-силни, е
    ясно кой е твоят човек.

....

Nice

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от ForeverYoung
    Въпросът е, че приятелят ми ако разбере за другото момче, веднага ще ме зареже. Такъв е, адски ревнив и неможе да понесе дори мисълта, че я има тази Възможност МОЖЕ БИ да дели нещо. Не мога да му кажа... в най-добрия случай ще се скараме жестоко.. това да му кажа е варианта да скъсаме.
    Защо трябва да му казваш? Аз имах предвид да говорите за вашите си проблеми, във връзката. От там нататъка го писах в 1 пост!

Цитирай Първоначално написано от ForeverYoung
    Въпросът е, че приятелят ми ако разбере за другото момче, веднага ще ме зареже. Такъв е, адски ревнив и неможе да понесе дори мисълта, че я има тази Възможност МОЖЕ БИ да дели нещо. Не мога да му кажа... в най-добрия случай ще се скараме жестоко.. това да му кажа е варианта да скъсаме.
    Да си чувала за думата лоялност? Ако обичаш приятеля си, с него си и в трудни и в приятни моменти. Ако нещо не върви поговерете си и опитайте да изгладите нещата. Рим не е бил построен за ден, но е опожарен за 3....

От моя гледна точка - това е супер кофти - говоря да си къташ застраховка, особено що се отнася до чувствата. Обичаш ли някого обичаш един човек. Може да имаш голямо влечение и към други хора, обаче най-страстно и лудо обичаш един човек. Когато видя момиче да прави ранк листа между влюбените в нея - разбирам колко малко знае за това как да прави този до нея щастлив. Естествено има изключения и тъй като ен те познавам, не мога да кажа дали си от тях. Но на първо четене, това впечатлението, което остава посланието ти у мен.

....

Повече от фен
    Не ми повтаряй грешката само. Ходих с едно момиче, на което изключително много държах, обаче в същото време една друга ми се натискаше и аз естествено и отговорих със същото... И накрая познай кво стана?! Нито с едната, нито с другата... Поне си останахме много добри приятели

.......

.....

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Слушай.. като криеш до никъде няма да стигнеш.. Няма значение до какво ще доведе това.. Рано или късно всичко излиза на яве.. ии по-добре от твоята усто от колкото от на друг.. Рано или късно ще разбере.. може и след година, две , пет , десет.. ще дойде този момент... и ако тогава сте заедно, ако тогава сте с укрепнала връзка.. всичко ще рухне.. Кажи му.. от това само ще спечелиш.. поне приятелство.. Явно връзката ви не върви на добре и трябва да се крепи на ново.. НО ВИЖ!! Тези спорове отминават... идват други трудности.. за една връзка се иска търпение, вярност, ЧЕСТНОСТ, доверие, любов, разбиране.. няма повече да изброявам ясно е че нещата са много.. СЛЕДВАЙ СЪРЦЕТО СИ.. това е от мен.. с друго не мога да ти помогна.. Можеш САМО ТИ да го направиш.. УСПЕХ!!

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от kradinero
    Слушай.. като криеш до никъде няма да стигнеш.. Няма значение до какво ще доведе това.. Рано или късно всичко излиза на яве.. ии по-добре от твоята усто от колкото от на друг.. Рано или късно ще разбере.. може и след година, две , пет , десет.. ще дойде този момент... и ако тогава сте заедно, ако тогава сте с укрепнала връзка.. всичко ще рухне.. Кажи му.. от това само ще спечелиш.. поне приятелство.. Явно връзката ви не върви на добре и трябва да се крепи на ново.. НО ВИЖ!! Тези спорове отминават... идват други трудности.. за една връзка се иска търпение, вярност, ЧЕСТНОСТ, доверие, любов, разбиране.. няма повече да изброявам ясно е че нещата са много.. СЛЕДВАЙ СЪРЦЕТО СИ.. това е от мен.. с друго не мога да ти помогна.. Можеш САМО ТИ да го направиш.. УСПЕХ!!
    +1.. ;pp
    lesbo0 wordss.. ;ppp

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Сама само можеш да си помогнеш. Трябва да избереш, друг избор нямаш. Ако ще си с приятеля си зарязваш другия в миналото и това е. Не можеш да се разкъсваш така на две, мъчително е за теб, а и нечестно за приятеля ти.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това е втората тема за последната седмица, в която момиче пише, че обича гаджето си, но е влюбена в друг. И за втори път аз не проумявам как това е възможно.

Ако наистина, ама наистина ти ОБИЧАШ приятеля си (не привързаност, навик, благодарност, лоялност, а ЛЮБОВ), то как се влюбваш в друг?

Ти самата с кой от двамата искаш да бъдеш? За кой мислиш преди да заспиш? За чии целувки копнееш? Забрави за малко лоялността към гаджето и се съсредоточи върху чувствата си. Защото няма смисъл да си с някого само заради "доброто старо време" и нещата, които сте преживели заедно, а в действителност да искаш друг.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София
    Ако вече не си толкова щастлива с него,скъсайте по-добре.
    Не прави тази грешка,да го лъжеш.
    Нали знаеш поговорката за лъжливото овчарче..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си