...
Love is just a piece of the puzzle, but without it it just ain't whole..
От това което прочетох малко се обърках. Както и да е.
Явно се чувстваш наранена от приятеля си и другото момче ти е нещо като
утеха. Само това обяснение намирам.
Поговори с гаджето си, изяснете си проблемите. Ако това се получи, и
нещата се оправят, но пак чувствата ти към другия се оказват по-силни, е
ясно кой е твоят човек.
....
Nice![]()
Защо трябва да му казваш? Аз имах предвид да говорите за вашите си проблеми, във връзката. От там нататъка го писах в 1 пост!Първоначално написано от ForeverYoung
![]()
Да си чувала за думата лоялност? Ако обичаш приятеля си, с него си и в трудни и в приятни моменти. Ако нещо не върви поговерете си и опитайте да изгладите нещата. Рим не е бил построен за ден, но е опожарен за 3....Първоначално написано от ForeverYoung
От моя гледна точка - това е супер кофти - говоря да си къташ застраховка, особено що се отнася до чувствата. Обичаш ли някого обичаш един човек. Може да имаш голямо влечение и към други хора, обаче най-страстно и лудо обичаш един човек. Когато видя момиче да прави ранк листа между влюбените в нея - разбирам колко малко знае за това как да прави този до нея щастлив. Естествено има изключения и тъй като ен те познавам, не мога да кажа дали си от тях. Но на първо четене, това впечатлението, което остава посланието ти у мен.
....
Не ми повтаряй грешката само. Ходих с едно момиче, на което изключително много държах, обаче в същото време една друга ми се натискаше и аз естествено и отговорих със същото... И накрая познай кво стана?! Нито с едната, нито с другата... Поне си останахме много добри приятели
.......
.....
Слушай.. като криеш до никъде няма да стигнеш.. Няма значение до какво ще доведе това.. Рано или късно всичко излиза на яве.. ии по-добре от твоята усто от колкото от на друг.. Рано или късно ще разбере.. може и след година, две , пет , десет.. ще дойде този момент... и ако тогава сте заедно, ако тогава сте с укрепнала връзка.. всичко ще рухне.. Кажи му.. от това само ще спечелиш.. поне приятелство.. Явно връзката ви не върви на добре и трябва да се крепи на ново.. НО ВИЖ!! Тези спорове отминават... идват други трудности.. за една връзка се иска търпение, вярност, ЧЕСТНОСТ, доверие, любов, разбиране.. няма повече да изброявам ясно е че нещата са много.. СЛЕДВАЙ СЪРЦЕТО СИ.. това е от мен.. с друго не мога да ти помогна.. Можеш САМО ТИ да го направиш.. УСПЕХ!!![]()
+1.. ;ppПървоначално написано от kradinero
lesbo0 wordss.. ;ppp
Сама само можеш да си помогнеш. Трябва да избереш, друг избор нямаш. Ако ще си с приятеля си зарязваш другия в миналото и това е. Не можеш да се разкъсваш така на две, мъчително е за теб, а и нечестно за приятеля ти.
Животът е адът описан в Библията!
Това е втората тема за последната седмица, в която момиче пише, че обича гаджето си, но е влюбена в друг. И за втори път аз не проумявам как това е възможно.
Ако наистина, ама наистина ти ОБИЧАШ приятеля си (не привързаност, навик, благодарност, лоялност, а ЛЮБОВ), то как се влюбваш в друг?
Ти самата с кой от двамата искаш да бъдеш? За кой мислиш преди да заспиш? За чии целувки копнееш? Забрави за малко лоялността към гаджето и се съсредоточи върху чувствата си. Защото няма смисъл да си с някого само заради "доброто старо време" и нещата, които сте преживели заедно, а в действителност да искаш друг.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ако вече не си толкова щастлива с него,скъсайте по-добре.
Не прави тази грешка,да го лъжеш.
Нали знаеш поговорката за лъжливото овчарче..