.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас

Аборт.Малко повече информация?

Търсих във форума отговора на въпроса си,но не го намерих и реших да попитам тук.
    Какво по точно представлява аборта ? Как се маха ''детето'' и боли ли ? Знам само,че има два начина,но нищо повече.
    П.С. На 18 съм
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Добавям вакуум-аспирация, препарати за химиотерапия и простагландини.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз добавям метода с телена закачалка/кука от '50те,ама тогава и много майки са давали фира.

Град
    Бургас
    Това във сайтовете съм го чела.Исках някое момиче ако е минало през това ( предполагам,че има поне едно такова ) да каже какво е било.Просто искам да съм подготвена ако и на мен ми се наложи ...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    По-добре гледай да се пазиш от нежелана бременност, от колкото да се подготвяш за аборт!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    "Цените варират между 7 лв. и 400 лв. При процедурата има опасност от трайни увреждания." Novinar.net

"Максималният законов срок за извършване на аборт е 12 седмици след забременяването, оптимално е процедурата да се извърши между седмата и осмата седмица. Пациентките остават в лечебното заведение един предобед. Преди манипулацията задължително се извършва преглед, при който се установява срокът на бременността, разположението на матката. Проверява се и за евентуални инфекции и се предписва лечение, в случай че е нужно. Обикновено по време на процедурата се използва пълна упойка. С помощта на специални инструменти се създава достъп до маточната шийка и каналът на матката се разширява. Самият аборт се извършва с кюрета, след което с вакуум се изсмуква съдържанието и се прави ревизия за остатъци от бременността."

"Абортът може да доведе до непредвидени усложнения..В резултат от лошото почистване на матката тя получава възпаление. Усложненията водят до две извънматочни бременности и стерилитет."
    Източник - http://www.novinar.net/news/kolko-st...2OTsxNw==.html
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Едва ли искаш да знаеш...
    Не съм правила, но се налага да го уча и наблюдавам ежедневно...
    Мога само като човек от страни да кажа, че обстановката там е ужасна, самата манипулация е ужасна (единствената на която ми прилоша, след толкова кървища дето гледах преди и след това), етично е гадно в някои случаи, в други е тъжно, когато няма шанс иии... няма нищо добро там. Усложненията могат да са жестоки, особено ако не се е спазвала нужната септика и антисептика или лекарят не внимава...
    Ето тук е обяснено, показани са и инструментите.

http://www.novatv.bg/bg/videos/view/2766/

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    бахти тъпото парче

тва е все едно да не си болна от спин ама да искаш знаеш как се лекуваш

или не си отваряй краката или бъди готова да има изненади
    Не знам кой е тъпия в момента ! За да питам явно имам причина,като не знаеш не пиши...и след като темата е тъпа защо за Бога въобще си я отворил/а ?!
    И sexita благодаря много за информацията

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    бахти тъпото парче

тва е все едно да не си болна от спин ама да искаш знаеш как се лекуваш

или не си отваряй краката или бъди готова да има изненади
    Не знам кой е тъпия в момента ! За да питам явно имам причина,като не знаеш не пиши...и след като темата е тъпа защо за Бога въобще си я отворил/а ?!
    И sexita благодаря много за информацията
    найстина тъпо изказване..аборта е най-лошото което може да се случи!!!Не мисли ,,ако на теб ти се случи...,, а мисли за това никога да не ства тази грешка и да се стигне до там да правиш аборт!!!!!

Град
    София
    Боли,но има и вероятност след аборт да не можеш повече да забременееш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си