.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    В подобна ситуация съм и аз като изключим гаджето и това, че съм момче. Приятели сме с едно момиче от класа и то доста добри бих казал, но евентуално се влюбих в нея. Опитвах се някак си да спра всякакъв контакт с нея, но уви - не мога. Явно той като е в чужбина е успял някак.. Но може именно да е влюбен в теб и като си мисли, че няма да се получат нещата, то това е единствения начин за него да те забрави.
    Живота е такъв, какъвто е!

както обича да казва баща ми - " Плувай бе ла*но залено "
    Тишината е твоето име на ум
    всеки облак носи твоя парфюм
    всички влакове водят в твоя тунел
    през трупа си все към теб съм поел...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Ок..

Първо, замисли се наистина за връзката си.. За чувствата и намеренията, които имаш към сегашното ти гадже..
    Както каза една колежка по-горе, не мога да си представя да съм влюбен и просто ей така да се "харесам" с някое друго момиче.. И ако стане, то наистина трябва да се позамисля на къде ми отива връзката..

Свободно говориш за това, как ако си "сама" като приятеля се прибере, би пробвала. Какво по дяволите е това? Имаш връзка от година, а свободно приемаш идеята след време (малко при това) да не си с този човек до себе си, та даже си решила с кой ще пробваш.

Ще се виждате да се изяснявате. Не можел да те забрави. Ако съм на гаджето ти ще му смажа главата на тоя сваляч. Наистина ли си мислиш, че ще си останете приятели? След всичко, което ти е казал? Най-много наистина да ти развали връзката ако постоянно излизаш с него и се навърта около теб.

Има една мъдра поговорка - От двата стола на земята. Както обясняваш, че не би зарязала приятеля си заради този, така казваш, че си го харесала, че не искаш да го губиш, че би пробвала ако "обстоятелствата" (така ли наричаш връзката си и ЩО за връзка е това?! ) не били на лице..

Първо реши какво искаш от всяко от двете момчета, после бъди искрена и с двамата, пък тогава прави каквото сметнеш за добре.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Фен Аватара на quexxe
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Цитирай Първоначално написано от quexxe
    Усмихни се и го забрави. Щом е било "приятелство" и дори съвсем за миг, толкова невинно, ей толкова мъничко, не си го пожелала за себе си, то ще ти бъде лесно да го забравиш. ^^ Пий една бира от мен, съфорумнице.
    В случая е явно, че го е пожелавала, но и да не беше, това какво общо има с лесното забравяне. Теб не те ли боли, когато близък приятел те нарани? А в случая да ти липсва.
    Казах го с ирония. : ) Затова казах да се почерпи с бира. Но, може би, тя не гаси мъка с алкохол. Знам ли. Аз лично търся утеха между чашките.

/Колкото до приятелите - много съм хладна и е твърдо вероятно да ми мине за ден - два.
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си