- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Леко глупава ситуация
В подобна ситуация съм и аз като изключим гаджето и това, че съм момче. Приятели сме с едно момиче от класа и то доста добри бих казал, но евентуално се влюбих в нея. Опитвах се някак си да спра всякакъв контакт с нея, но уви - не мога. Явно той като е в чужбина е успял някак.. Но може именно да е влюбен в теб и като си мисли, че няма да се получат нещата, то това е единствения начин за него да те забрави.
Живота е такъв, какъвто е!
както обича да казва баща ми - " Плувай бе ла*но залено "![]()
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Ок..
Първо, замисли се наистина за връзката си.. За чувствата и намеренията, които имаш към сегашното ти гадже..
Както каза една колежка по-горе, не мога да си представя да съм влюбен и просто ей така да се "харесам" с някое друго момиче.. И ако стане, то наистина трябва да се позамисля на къде ми отива връзката..
Свободно говориш за това, как ако си "сама" като приятеля се прибере, би пробвала. Какво по дяволите е това? Имаш връзка от година, а свободно приемаш идеята след време (малко при това) да не си с този човек до себе си, та даже си решила с кой ще пробваш.
Ще се виждате да се изяснявате. Не можел да те забрави. Ако съм на гаджето ти ще му смажа главата на тоя сваляч. Наистина ли си мислиш, че ще си останете приятели? След всичко, което ти е казал? Най-много наистина да ти развали връзката ако постоянно излизаш с него и се навърта около теб.
Има една мъдра поговорка - От двата стола на земята. Както обясняваш, че не би зарязала приятеля си заради този, така казваш, че си го харесала, че не искаш да го губиш, че би пробвала ако "обстоятелствата" (така ли наричаш връзката си и ЩО за връзка е това?! ) не били на лице..
Първо реши какво искаш от всяко от двете момчета, после бъди искрена и с двамата, пък тогава прави каквото сметнеш за добре.
Казах го с ирония. : ) Затова казах да се почерпи с бира. Но, може би, тя не гаси мъка с алкохол. Знам ли. Аз лично търся утеха между чашките.Първоначално написано от shadow4e
/Колкото до приятелите - много съм хладна и е твърдо вероятно да ми мине за ден - два.
VIVA VICTORIA SIEMPRE!