.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Розов или син кичур

Имам кестенява коса и съм с леко руси кичури искам да си сложа един син или един розов кичур или пък 2 розови или 1 розов и 1 син моля ви помогнете ми с избора

Снимка даваш!!!!

ПП Няма ли да седи циганско с толкоз различни кичури??

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    може би само 1 розов в долната част на косата защото ако направиш и син малко ще е претруфено поне аз така си мисля

благодаря за вниманието да мисля да сам с розов само от лявата страна отдолу

Град
    София
    Мен,ако питаш не си прави никви кичури,особено в такива екстравагантни цветове...Освен,ако не си боядисаш цялата коса розова или синя ще изглежда супер циганско и селско,поне според мен..

Задължително си ги прави в един цвят! Най-добре е да са скрити- на най-долния пласт на косата, ако ме разбираш.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

може ли и да ми предложите някакви готини прически и някои да стават по-бързо защото като сам на даскало първа смяна и направо незнам какво на бързо да си направя или като излизам

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от vanchety123
    може ли и да ми предложите някакви готини прически и някои да стават по-бързо защото като сам на даскало първа смяна и направо незнам какво на бързо да си направя или като излизам
    има хиляди такива теми изправяй я предната вечер.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    лайнян

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    На някои може да им се стори странно,но така много ме кефи...

на теб не е сигурно,че така ще седи,затова по-добре не рискувай....аз само да покажа

http://brightcove.vo.llnwd.net/d12/u...Id=13421214001

наистина е странно

Guest
    ami аз преди имах един розов кичур ама моята коса е тъмно руса и мисля че син ще ми ходи повече..ама и розов също добре ми изглежда

Супер фен
    пембян
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Аз пък имам сини, лилави, зелени (вече не), червени и един странен цвят.
    По-добре си направи или само розови, или само сини, или пък сините отпред и отгоре, а розовите отзад, отдолу (не знам дали ме разбра), но в никакъв случай не е един до друг.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    ami аз преди имах един розов кичур ама моята коса е тъмно руса и мисля че син ще ми ходи повече..ама и розов също добре ми изглежда
    Моме,светът не се върти около теб.
    По темата:
    Зависи каква ти е косата.Моята не държи боя много дълго и цикламеното изсветля и стана розово след едно измиване.Ако и твоята е подобна,няма кой знае какъв смисъл от кичур изобщо.Но по-добре розово и да не е много видно,но ти си решаваш.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Моме,светът не се върти около теб.
    По темата:
    Зависи каква ти е косата.Моята не държи боя много дълго и цикламеното изсветля и стана розово след едно измиване.Ако и твоята е подобна,няма кой знае какъв смисъл от кичур изобщо.Но по-добре розово и да не е много видно,но ти си решаваш.
    По принцип розовите бои не са толкова силни и затова много бързо се отмиват, но толкова бързо...?

ПТ Снимка?????????????

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    направи си зелен
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Ами според мене може първо да си купиш такива спрейове продават в мазазините ''На Тъмно'' и също и други поробвай дали ти харесва ако да си направи така според мене е най-добре не са кой знай колко скъпи май около 10 лева

ами да попитам може ли да се направи розов кичур с онези черни черти http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=699 като на тази и ако не е с боя с какво се постига

това се нарича пераа ами най-добре да отидеш на фризор

2 розови

по принцип е много готино с розов кичур, но ако ще си правиш, по-добре си го направи с фуксин. Аз загубих бас и трябваше да си направя цялата коса розова...
    беше много смешно, все едно съм излезнала от някой цирк, но пък се отмива..
    ето на това приличах [img] http://www.prikachi.com/images/456/3068456k.jpg
    ЕДИНСТВЕНИЯ НЕДОСТАТЪК НА МЕРЦЕДЕСА Е, ЧЕ... НЕ Е БМВ..

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Цитирай Първоначално написано от ronnyy
    http://www.prikachi.com/images/456/3068456k.jpg
    Не се заяждам, но сянката, която шапката хвърля върху косата ти ме води на мисълта, че косата ти не е била в този цвят, а някакви програмки са играли по нея. Ако греша, извинявай, но просто така си мисля.

За кичурите, доколкото знам, за да хване като хората фуксина и тн. (лекарствата, с които се мацат) отдолу косата(кичура) трябва да е изрусен. Да не стане така, че после да пускаш теми, че имаш много изтощена коса и как да си върнеш естествения цвят.

За цвета, не можем да ти препоръчаме, то вече зависи от самото ти лице, защото аз мога да ти кажа да се направиш в цветовете на дъгата, но друг е въпроса дали ще ти отива. Аз залагам на синьо.

Цитирай Първоначално написано от ronnyy
    по принцип е много готино с розов кичур, но ако ще си правиш, по-добре си го направи с фуксин. Аз загубих бас и трябваше да си направя цялата коса розова...
    беше много смешно, все едно съм излезнала от някой цирк, но пък се отмива..
    ето на това приличах [img] http://www.prikachi.com/images/456/3068456k.jpg
    Много е яко И в синьо или лилаво би било супер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си