.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Харесва ли ме?

Знам че е малко прост въпрос но... Харесала съм си едно момче , което не учи тук , а в един град близо (не много)до нашия. Той се прибира само петък и събота и вече недея пак заминава. От няколко дни с него си пишем по скайп и днеска беше в двора на училището да играе футбол. Аз и още няколко мои приятелки седяхме на едни пейки и ги гледахме. Няколко пъти ме погледна, но аз все нещо се обръщам на другата страна като погледне :Д. Мисля си че една приятелка му е казала, че го харесвам ама не съм сигурна. Та въпроса ми беше дали и той има симпатии към мен.

ПС : по добре не пишете , от колкото да напишете някоя тъпотия..

Повече от фен Аватара на elenka3
    момчетата просто така си гледат .. защо си мислиите че катт ва погледне някойй .. ва харесва ...

Еми това че те е погледнал не означава че те харесва ако е само това. Не мога с точност да ти кажа. Но говорете си като можете да се виждате излизайте заедно .. Не знам такива неща .

Град
    Lap of Gods
    ^ съгласна.
    Аз като не виждам знаеш ли как гледам хората, тва не значи че ги харесвам.

You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
    I hate you ain't it true I hate you and everything you do.

Leeeeeeeeroy Jenkins!

Е то не беше само гледането .. Изпускаше топката към нас нарочно за да му я подам и такива..

амиии незнам и аз бих си помислила,че ме харесва или нещо такова ама може просто да те е гледал..незнам най-добре да го питаш

А ако му пиша много ли ще бъда досадна?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Вие сте некви мнооооооооого бавни и не ,няма да се извинявам за тона си-не може всеки,който те погледне,да хлътва безумно по теб,капиш?На 13 ли си?Ами здрасти-ще имаш многоо многооо любовни падения и разочарования-и те започват от този момент,защото е почти сигурно,че НЕ те харесва .Oпознайте се,излезте само 2мата няколко пъти и тогава си вади изводи-мамка му
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    ни тъ аресва сорри
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    ни тъ аресва сорри
    И аз така мисля.

ее тези отрицателни мисления ..може пък и да я харесва просто да няма смелост да и го каже,защото може да е от срамежливите..все пак не е голям ии..според менн трябва да научиш и то от него поне да знаеш дали да продължаваш да го харесваш. ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си