- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За или против целодневното обучение до 7ми клас?
Прочетох от едно интервю, че нашият любимец Игнатов се опитва да въведе такъв абсурд, за да ни предпази от вредното влиание на улицата. Какво е вашето мнение.
От една страна ще е по-добре,но от друга ще е доста натоварващо..А и като се знае,че днешния младеж за 5 часа прави проблем - надали за цял ден ще се съгласи..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Против съм,въпреки че вече съм 8 клас и не ме касае.
стига с това ""
Благодаря =D>
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Само аз ли мисля, че само пълен ОЛИГОФРЕН може да измисли това ? Така никой няма да предпази никого, просто горките деца ще бъдат пречупени по-лесно при сблъсъка с реалния живот. Да не споменаам, че да ги отделиш за толкова време от родителите е нехуманно.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
На мене ми е все тая, защото съм минал тази възраст![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Първоначално написано от kyka1
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
И на мене ми е все тая-ахаха ако Наско види темата ще ги спука от подигравки седмокласниците![]()
![]()
![]()
И все пак за да не е тоутъл спам-ЗА-хлапетиите са станали адски нахални и гадни същества и трябва малко надзор
И на мен ми е все тая ама поне съм малко солидарен.Първоначално написано от cherrygloss
![]()
Не ме интересува кой знае колко, но все пак против. Има други начини да държат малките далеч от проблемите и да ги научат на малко дисциплина(клубове, допълнителни занимания и т.н., просто трябва да привлекат вниманието им).
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Първоначално написано от cherrygloss
Нямаше логика,беше любов.
Майка ти и баща ти на обяд ли се връщат от работа или тогава тръгват?Първоначално написано от fenastz
За съм. 10 клас съм, но виждам какво става масово по долните класове. Освен това по повечето училища в Европа е така.![]()
Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
Първоначално написано от chemist9009
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Първоначално написано от chemist9009
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Никаква промяна няма да има в учението обаче, само времето... Което всъщност е жалко, писна ми да гледам "незнам", "немога" и другите подобни навсякъде. За какво да го удължават, като само ще има недоволни и никаква полза?
chemicalX ♥
I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
Абсолютно вярно!! Много тъпо ще направят..аз не съм 7 клас, ама мооля ви се и те имат право на живот. Вярно, че ходят където не трябва, но с това според мен ще стане по-лошо. Има си и други начини!Първоначално написано от mentirahermosa
Против съм.Ако ще и по цяло денонощие да киснат в училище,пак няма да научат нищо повече.А вредни занимания ще си намерят така и така.Това е въпрос на възпитание,което се дава от родителите.Училището помага до известна степен,но като ти липсват първите 7 години,няма кой знае какво,което може да направи.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ПРОТИВ !! кви са тея глупости и тва кво ще каже..че ще седа от 7:30 до 5 на училище ли ?? или аз не разбирам![]()
![]()
НИКОГА! пък и все пак съм 8ми клас..
Ми тогава кво се оплакваш !? Нали тебе не те касаеПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Бива ли да си толкова елементарна?Първоначално написано от xxKiFlAxx
chemicalX ♥
I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
Против, много ясно. Децата имат нужда от почивка и свободно време, нали са деца?!
Като гледам първия пост на автора, май ще е най-добре като цяло там да спи - пише се аБсурд, а има и група "ъпсурт", но те са изключение. А сега по темата. Ако поставим въпроса така: Отивате от 09:00 и си тръгвате в 16:00 ч, но без домашна работа, уроци и т.н.. абсолютно никакви задължения до края на вечерта. Как ще гласувате ?
@Concussion, то сега, ако някой, който учи, си мисли, че има почивка, жестоко се лъже. В единия случай имаме ставане по нощите в 06:00 - 06:30, училище до 13:30, след което около час до прибиране в къщи, следват 2-3 ч. учене и практически на ден остават не повече от 4-5 часа разпокъсани. Ако си втора смяна се прибираш по нощите, а сутрин нямаш време за нищо... така, че почивка няма и никога не е имало.