.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Маркер за cookies?

Къде мога да намеря така наречените'' хранителни маркери'' , т.е боички , под формата на маркер за рисуване върху торти , бисквитки и т.н. ?
    Ако някой е виждал някъде из Варна ..?! Фирма , марка, цена ? Незнам и аз , но супер много искам за да направя подарък за Свети Валентин ^^

Давайте и идеи за това какво да нарисувам върху тортата
    Благодаря много предварително.

Не знам къде се продават, но може да рисуваш целувки и да пишеш Обичам те!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Не знам къде продават такива маркери, но може да пробваш много други неща :
    1. Направи някакъв бял крем и прибави боя за яйца. След това просто нарисувай нещо върху тортата :P .
    2. Купи шарени бонбонки / например от тези от по 2 стотинки / и само украси цялата торта. Можеш и да направиш оформиш целувки, сърца или някакъв надпис с различните цветове.
    3. Опечи целувки с различна големина или за по-лесно купи от магазина, но няма да е толкова ефектно, все пак Намажи тортата с някаква глазура и проста залепи целувките .
    Това измислих сега и се надявам да ти е било полезно. Мисля, че е много по-оригинално, от колкото някакви маркери

Айде успех, кукло! :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

^ Маркерите са точно за рисуването на торатата ,хехе . Мерси мнгоо за идеята .Има време до другият понеделник щя чакам.Мисля ,че най-добре с маркерите , защото мисля ,че ще стане по -лесно .Все пак не съм особено сръчна с рисуването ....
    А с тях се надявам да е лесно. Смисъл , ддз и аз вече

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    ^ Маркерите са точно за рисуването на торатата ,хехе . Мерси мнгоо за идеята .Има време до другият понеделник щя чакам.Мисля ,че най-добре с маркерите , защото мисля ,че ще стане по -лесно .Все пак не съм особено сръчна с рисуването ....
    А с тях се надявам да е лесно. Смисъл , ддз и аз вече
    е да, ако не си много сръчна, ест ефекта няма да е много добър
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си