.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Възможно ли е ?

Здравейте !

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Първо на въпроса ти дали и пениса изпуска такава течност ще ти отговоря с ДА. Това е нещо като твоята течност като се възбудиш, тогава и ти се подмокряш. Няма как да забременееш само през гащите не става, не се безпокой!
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Кейка е във фурната,честито!Мисли му име.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    аре бе маце!

не знаеш пишката какво прави па се пецкате с ръчички, не си на пет години, фани някоя книжка за първолаци и се поограмоти за елементарните работи!

добре поне че наистина не правиш секс с тоя акъл
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    аре бе маце!

не знаеш пишката какво прави па се пецкате с ръчички, не си на пет години, фани някоя книжка за първолаци и се поограмоти за елементарните работи!

добре поне че наистина не правиш секс с тоя акъл
    Аз преди да правя секс бях изчела доста книжки... и форуми бях чела... и какво ли не... образовайте се малко, за да не се притеснявате за глупости. Повечето деца нямат понятие от анатомия, полови органи...
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ох,боже..
    Спокойно,не си бременна..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Пловдив
    Много се дразня ей така...елементарни неща да не знаете пък да правите такива работи

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от bybz
    Много се дразня ей така...елементарни неща да не знаете пък да правите такива работи
    Aбослютно!Даже си мисля,че някои са нарочно толко тъпи.Какво искаш да ти кажем?Не си бременна ,за всеки случай си сметни овулацията,но просто шансът е абсурден .
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Не мога да кажа,че не съм образована по тази тема,но както казах ми се случва за първи път.И съм чувала,че може да се забременее ако например той се е изпразнил и си е докоснал члена и след което ми бърка във вагината...Не е ли така ??Но в случая попитах,защото не знаех дали и при мъжете има такъв жилав секрет,както при жените,когато се възбудят.Пък и на мен това се случи на тъмно и нямаше как да видя дали е сперма...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нищо ти няма, не се панирай. И другия път вземи му врътни една свирка, вместо да го мъчиш.
    Welcome to the Jungle...

От доста време не бях влизал тук, даже регистрацията си бях забравил, но за жалост.... все същите глупави въпроси избождат очите ми
    П.т. - Това което си мислиш (авторката) е пълен Bul6iT. Защо въобще се занимаваш с каквито и да било сексуални задоволявания, при положение че си нямаш грам представа какво правиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си