.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Гинеколог

Гинеколог

Здравейте!
    Имам нужда от помощ.
    Значи на 16 години съм, от Варна, но уча в София. От известно време искам да пия противозачатъчни, но трябва да отида на гинеколог. Прибирам се рядко във Варна, веднъж на няколко месеца, а личната ми е там. Искам да отида на частно с София, но искам да ми кажете малко по-подробно как стоят нещата? Искат ли някакви документи от родител? Колко г/д вземат?

пп: Освен анти-бебе ефекта, искам да ги използвам и за облекчаване на обилната и болезнена менструация.

Благодаря предварително за отговорите!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    а искаш ли да научиш първо че тея хапченца не са джели бони и не е много удачно да ги третираш като такива?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Аз па съм от Чепинци,ма уча в Петърч и ми тряа аспирин.Кажете добър бар в района.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    а искаш ли да научиш първо че тея хапченца не са джели бони и не е много удачно да ги третираш като такива?
    Защо плюеш момичето? Много добре знае, че не са бонбони. Не виждаш ли, че иска да й ги изпише гинеколог, а не да ги взима на своя глава?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Ако ще Светият синод да й ги предпише, страничните ефекти остават!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    нЕкъДе Там ДаЛеЧ
    Цитирай Първоначално написано от BeastLover
    Аз па съм от Чепинци,ма уча в Петърч и ми тряа аспирин.Кажете добър бар в района.
    Никога не умираш девствен,
    живота те преебава.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Зарежете авторката, моето положение е подобно , но за да не пускам друга тема.
    Някой може ли да ме насочи към добър гинеколог в София , рядко се прибирам, а трябва да отида на профилактичен скоро. Не ми пречи да отида при моя, но не ми се бие толкова път.

П.П: Не съм на 16, не ща 'апчета.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Варна
    Ако сте студенти имате право да си промените личния лекар по всяко време. Трябва да идете в здравната каса в съответния град дават ви едно номерче и с него - при която докторка искате да ви стане лична. Тя ще ви даде направление. Аз уча във Варна и така си смених личната. Много по удобно е, защото нямам възможност да пътувам по 5 часа или да давам излишни пари за частно, при положение че си плащам осигуровките. А за хапчетата мога да ви кажа - ако нямате спешна нужда от тях не ги пийте. За в бъдеще можете да си имате големи проблеми заради тях. Има хиляди други начини за контрацепция... Но по здравословни причини (проблемен цикъл) лекарите ги изписват като лечение, а не котрацепция. Поне приятелките ми, които ги взимат, го правят точно заради това.
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Супер фен
    Град
    София
    Съгласна съм с мнението на JustAdream! А противозачатъчните не съм чувала да се ползват срещу облекчаване на болките преди менструация... Аз също имам болезнена менструация, но с противозачатъчни да се тъпча заради това - не...
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

На мен са ми предписвали противозачатъчни,заради болезнена менструация!И мога да ви кажа,че наистина помагат в това отношение,но аз издържах само 2 седмици.Не се чувствах добре и ги спрях.
    Иначе по темата.. Не ти трябват никакви документи от родител.След анамнеза и преглед гинекологът ще прецени кои противозачатъчни са най-добре да приемаш.Прегледът,предпола гам, ще ти излезе около 20 лв. , ако нямаш направление.
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Съгласна съм с мнението на JustAdream! А противозачатъчните не съм чувала да се ползват срещу облекчаване на болките преди менструация... Аз също имам болезнена менструация, но с противозачатъчни да се тъпча заради това - не...
    Когато приемаш противозачатъчни е възможно менструалните болки да отслабнат и самият цикъл да минава по-леко Естествено идеята на противозачатъчните всички я знаем и тя със сигурност не е по-лек цикъл, но защо не? Разбира се това е така само при някои момичета.Аз например съм изпила точно 1 хапче. На следващия ден започна да ми се повдига. Също така не трябва да се пуши ако се приемат противозачатъчни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си