- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебели Крака ! ;x
Здравейте , сигурна съм , че има 21494839498394 такива теми . Та моят проблем е , че имам дебели крака и изобщо дупето ми е по голямо. До кръста съм добре и надоло супер късите крака със голямо дупе . та някаква конкретна диета или упражнения ... Плс помагай те !![]()
това си е ген, ако отслабваш то е навсякъде, не прави клекове ще ти станат още по набити, аз като имам пухкави ръце кво, примиряваш се и толкова, особено сега иде лято![]()
намери някакви упражнения за крака, има ги много в интернет, тичай, ходи повече![]()
И аз имах подобен проблем, но в доста по-лек вариант
Ами.. изкачих Витоша 2-3 пъти (до бай Кръстю, или Кръстьо, не знам)
и то .. абе усеща си се разлика, освен че дишаш хубав въздух, някси се тонизираш![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Все едон описа мен,мацка.До кръста добре,после следва голям задник и дебели бедра.Какво ли не опитвах,но явно както казаха си е ген.Започвам да слабея навсякъде,а това не ми се хареса особено и сега съм само на упражнения за да го поддържам стегнат - има ефект оформи се и като цяло взех да се харесвам така.Първоначално написано от peti123
Fashion and Styling
Какви упражнения си започналаПървоначално написано от Stela94
![]()
попринцип и аз правя от скаро така наречения Pillates или както се казва там , ама честно да ви кажа не вярвам да има разлика иначе си ги правя ... за лятото не ми се мисли тогава още повече ям поне движението е доста по голяма тогава .. с нетърпение го очаквам .. и единствения ми избор са високите токове . След 5 дена правя 15 ии колкото и да е не мие съвсем удабна да ходя само на токове .. пък и патувам .. шанс![]()
ее има и други като мен ....
няма оправия това е ген просто се потдържай стегната и това е
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
ген, ген..
слабеете навсякъде, не ви харесвало така...
ами нали се сещате, че първо слабеят гърди, корем и най трудно краката.. не ми се вярва, че ако отслабнеш 10 кила ще са ти същите краката, каквото и да си говорим.. и аз не съм с перфектна фигура, но като отслабнах и постегнах(продължавам с упражненията) и положениеото е по-таферно..
най-ефикасно е да ходиш на фитнес и там да правиш упражнения - тичане, велоаргометър ала бала + режим задължително!
много ходене пеша, изкачване на стълби или някакви танци..
+Първоначално написано от Stela94
аз съм същата (тъп ген) и не мога да се понасям... Като бях малка ми беше мн грозно за видя момиче или жена до кръста да си е слабичка нормална, а в дупето и краката да е по-пухкава
Диета не ти препоръчвам защото аз когато бях на диета единственото което свалих беше в гърдите то не че имаше много ама сега пък съвсем няма... По-добре ходи на фитнес или тичай за да може поне да си поддържаш стегнато дупето
Тези упражнения не са лоши, но ако ти е от гена, не можеш да направиш много за краката си... Успех все пак! : )
http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D0%BA%D0%B0
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да ,клипчето е супер!Първоначално написано от WaterLilly
Fashion and Styling
Можеш да се качваш по стълби всеки ден (ако си на висок етаж) ..
и другия вариант е да тичаш.
Можеш и да си изтеглиш разни упражнения - тае бо, pump it up,
pillates..
И ген да е мисля, че с натоварване повече в краката
ще отслабнат.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Това е и до ген,но не означава,че ако положиш усилия,няма да има ефект.![]()
Просто танцувай!Народни танци и каквито се сетиш иман страхотен ефект от кръста надолу и първо там се забелязва ефекта от тях.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Има специални козметични процедури за стягане на крака и ханш и разграждане на целулита в тях. Интересното е че се действа само на зоните, а не отслабваш в бюста примерно.
Бягане дълги разстояния, фащаш някоя приятелка или мп3 и всеки ден. Нищо не става без труд.
МОМЧЕ
Да, това Pump It Up е много готино, аз съм си го изтеглила и си го правя.Първоначално написано от iPurple
А пък за гена, гена е само просто да пълнееш повече в дупето и краката (аз съм така), но от теб си зависи колко ще си слаба. Просто трябва да тренираш малко повече и така...![]()
тичането и изкачването на стъпала помага много![]()
Мда.При мен като цяло фитнеса ми помогна да задържа на това положение теглото и да стегна доста видимо задника.Не знам упражненията от програмата ми изготвена от фитнес инструктура дали са антицелулитни понеже нямам целулит,но мисля си,че хората ,които са фитнес инструктури ще изготвят най-доброто.Сега ми предстои малко по интензивно спортуване лятото та да видим.Надявам се и аз да "сваля" задника поне малко.Първоначално написано от xXxSunShin3XxX
Fashion and Styling
а велоаргометъра няма ли да помогне ?
Съдбата помага на смелите !
За задника или по-принцип?Първоначално написано от DesSsi
Fashion and Styling
Еми виждала съм мнн момичета такива тва не значи че си дебела зависи от фигурата.Повечето момичета като навършат 16 не им личи толкова :P