- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ще правите днес?
Е какво ще вършите в тоя студен ден. Знаете ли, удължава ли се ваканцията![]()
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
ей сега мисля да си оправя леглото и стаята и да поуча малко... може и чертежа да си направя.. ще видя
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Ми днеска ходих да се подстригвам изкъпах се и сега съм на компа.Може по късно да изляза за малко ще видим![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Ще ходя при баба и дядо, може и най-сетне да се заема с френския, но се съмнявам.
За ваканцията - не знам. На нас ни казаха, че сме на даскало във вторник.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Еми болна съм и си седя вкъщи. Пия разни лекарства, мисля по някое време да се изкъпя и да поуча малко по математика.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ами удължиха ваканцията във Варна не зная за други градове,какво са каза ли.Днес цял ден съм в нас,защото съм малко болна.![]()
Май се отнася само за 28ми ама темата ми се струва интересна така че ще пиша и за днес.![]()
Днес ми е доста мързеливо,пък и времето е много студено и мисля да си стоя в нас на топличко и да гледам сериала си по късно![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Нищо няма да правя особено,ще чета и ще цъкам на компа,а може да се наложи и да се видя с братчедка ми...
Преди малко се върнах от ледената пързалка и сега ме боли навсякадеСега ще си почивам
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Ще играя на компютъра и ще излизам навън с приятели. Студът не ми пречи![]()
+ и може да уча малкоПървоначално написано от mitzubi6i
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Ще ходя с брат ми до stepup., за да си купи обувки.. иначе ще мързелувам ;д
- If you close your eyes you see darkness. But if you keep them closed for long enough you'll see light.