.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Постоянно недоволни..

Оф хора не знам вече побърквам се.. с нашите хич не се разбираме напоследък.. никога ама никога не са доволни бе разбирате ли..Стигна се до издребняването с кой си пиша в скайпа- какъв бил, какъв не бил.. все нещо не е както трябва.. Отделно.. все едно ме потискат с техните застарели мнения по въпроси свързани с образованието ми.. не казвам,че нема известна доза истина, но аз искам сама да реша къде да уча и какво.. а не да се придържам към техните "изисквания" .. Писна ми вече да си мислят, че могат да мислят вместо мен.. аз сама си знам какео ми трябва, с кого да си пиша и така нататък .. нормално е в някакви граници все пак.. писва вече..
    Idwa den i wsichko se wrushta!

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Не си единствена.... и нашите никога не са доволни каквото и да направя...
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Мислят ти доброто,но явно прекаляват,но не го осъзнават..Щом си недоволна - нямаш ли уста да поговориш с тях..Нормално е да ти кажат с кого да не дружиш,или какво да не учиш - но и ти трябва да им докажеш,че вече си достатъчно голяма и че можеш да вземеш решенията си сама..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    NяkuDЭэЭ
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Мислят ти доброто,но явно прекаляват,но не го осъзнават..Щом си недоволна - нямаш ли уста да поговориш с тях..Нормално е да ти кажат с кого да не дружиш,или какво да не учиш - но и ти трябва да им докажеш,че вече си достатъчно голяма и че можеш да вземеш решенията си сама..
    Ей,тва е отговорът!
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Да нямаш сливи в устата
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Явно, ако поговори с тях те отново ще останат недоволни, нямам представа. При мен проблема го няма от няколко години, с наще си съжителстваме супер, те разбира се след работа са доста изнервени, но с малко разговори и т.н се разбираме. Никога не са ме карали нещо насила, оставят ме да си "чупя главата" за това и сега имам доста голям житейски опит и знам как да се спрявям най-добре в дадена ситуация. Също така и за училището не са ме карали, сам си реших, сам си учих и сам стигнах до него, разбира се това тях ги зарадва, защото в очите им вече съм един зрял, правилно мислещ и интелигентен човек.

Надявам се да се разберете с тях, обясни им че вече не си кърмаче, което има нужда от помощ при всяка пречка и т.н. Късмет !

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Вие сте добре...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kyka1
    Да нямаш сливи в устата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си