- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо уе защо
начи на 15 сам и ме е срам си зема презервативи всеки пат кат влязя в аптеката ме хваща срам и си зимам лентичка аналгин
хелп
пп не е ебавка
Щом не можеш и едни кондоми да си купиш тогава какъв секс си тръгнал да правиш?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
E кво искаш,някой от нас да ти ги купи и да ти ги прати ли?Ако толко те е срам от аптекарката ходи в някой супер,земи си ги и ше ти ги цъкнат на касата и аре.Срама ще е по-голям като ходиш да купуваш ескапел.
ми тогава си мастурбирай без презервативи бе пич
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
абе тъпотии, 1 приятел пред мен пита жената от аптеката дали има женски тампони и дали миришат на нещо.. кво те бърка?
то густо, то пусто
отиваш в Била/Фантастико/Метро/Т-маркет/Лидъл и тн. и от там си взимаш![]()
ми като те е срам ша напрайш 1 бебе и тва е!!!
Ти си лесен, в краен случай приятел или даже ще накараш майка ти да ти купи и готов си.![]()
Ма найш колко като си го нахлузят им виси кат на баба им кюлотите, щот от срам в аптеката само ХХЛ си купуват. Те тия от гъзария никога нема да пратят друг да им вземе техния размер![]()
Той още не може презерватив да си купи,пък тръгнал да
прави секс..О.о..; Няма от какво да те е срам,отиваш и си купуваш..
Или молиш някой твоя приятел или роднина да ти купи..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пффф няма от к'во да те е срам!!!... Ама вярно,ако т'ва те е срам да направиш,то к'во остава за секса
"Престраши се" и си вземи след 1-ят път може пък да ти мине ...
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Подготви се психически, че все някога ще ти се наложи. Когато отидеш в аптеката гледай да няма хора вътре, така ще ти е по-спокойно. Аптекарките не са толкова страшни и нищо няма да ти кажат, спокойно![]()
един свестен коментар мс greenfairy
Купи от някой супермаркет. Така няма да се налага да казваш нищо, а и са по-евтини![]()
Хах, от супермаркетите ли са по-евтини презервативите? 3 кинта за 3 презерватива, айде мерси...Първоначално написано от Melanie
![]()
Влез в аптеката, изчакай си реда и като застанеш на касата си извади оная работа и кажи - "Може ли един смокинг за този джентълмен?".
боооожеее аз днеска си взех 3 на това отгоре съм момиче.Какво срамно има в това,че се предпазваш?Давай смело,че после да няма проблеми.