Веднъж с приятелят ми правихме секс,той свърши в мен,но преди това беше пушил трева,а доколкото знам тогава спермата не е "чиста".. Пия едни хапчета,водят се противозачатъчни,пък и с тях цикъла ми е редовен идва ми 1-2 до 3 дена след като изпия последното хапче.И така,дойде ми когато трябваше.Преди някъде 2-3 дни отново свърши в мен,този път съзнателно,съгласих се.. незнам защо След това той ми каза незабавно да отида да се изпикая,за да може да излезе всичко ( понеже преди доста пъти е свършвал в бившата си и тя е правила същото и не е забременяла) Естествено,аз го послушах и отидох.. само докато стигна до тоалетната половината сперма беше не само покапала по гащите ми,а направо докато ходех си я усещах как тече,все едно че се напикавам с една дума.. след като се испишках,стоях малко и усетих наистина че продължава да тече нещо по-гъсто.. мисля че се получи така,както той ми каза и въпросът ми е сега има ли някакъв шанс да забременея след като веднага след това отидох до тоалетна и УЖ изкарах всичко пък и до колко могат да ме предпазят тези противозачатъчни ?