.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Тема: емо

емо

ще ставам емо но проблема е че сам на 10 ще правя 11 моля без обиди нали малко е странно нот толкова малко но вс е пак е да ме посаветвате за прическа и така иначе всичко сам почела

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    С най-добрите намерения, и мааалко странно чувство ще ти кажа, че това е изключително глупава идея. Ти си на 10, момичетата на 10 трябва да са мили, добри, нормално изглеждащи, още деца. Не прибързвай, за всичко има време.

Повече от фен
    ^^ Абсолютно ! Не разбирам защо десетгодишните момиченца си мислят, че да си емо е много яко. Е, изобщо не е. Предполагам, си 4 - 5 клас ?
    Даа, в предишното даскало, като бях 5 клас, имахме една, дето стана емо.
    Лелее това момиче какви коментари, обиди, че и накрая и бой за малко да отнесе. Не казвам, че само тя е виновна, задето е станала емо. Не казвам, и че и при теб така ще стане. Просто според мен, доколкото разбрах от това момиче, не може, няма нужда да станеш емо ей така, защото днес като си се събудила ти е хрумнало, че искаш да си различна.
    Само си представи гледката на едно 10 годишно момиченце, което се реже и реве постоянно, сама си създава проблеми.... не е хубава, нали ?
    Спомням си, че аз в 4 клас не знаех още какво е емо, още кукли разнасяхме пред блока Има време докато решиш дали наистина искаш да ставаш емо, дали има истински причини за това. Сега си се радвай на живота ии недей да се влияеш от такива 'течения' (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

На т'ва не му ли мина модата
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от reoffender
    На т'ва не му ли мина модата
    И аз това се чудя..

Към авторката: Ако си мислиш, че така ще си готина и различна, няма. Ще си жалка, ще изглеждаш още по-тъпо и заради годините си. Ще изглеждаш смешно, да не говорим колко позьорски ще е това, след като ти нямап никакви проблеми. Осъзнай го. Далеч по-готино е да си усмихната, естествена и общителна.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Хващай ножа .

Guest
    абее кво нападате
    Не му е минало модата!
    Вярно че най модерно беше 2007-2008..и аз тогава се обличах така :P:P
    Щoм момичето иска..нека да е емо. В моето училище има и не са никак малкоо

Супер фен Аватара на BrainDamage

Съжалявам ама не се сдържах просто.. надявам се темата да е напраена за тшк
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

На това му мина модата отдавна.За да си по - модерна ти препоръчвам да се обличаш като чалга "певица" .

Нямаше логика,беше любов.

Guest
    Не му е минала модата!
    още има емота има и фешъни iii sa mnn hubawi nqkoi

Ето ти прическа:

Дрехи:

За финал:

е аз няма да се режа и да плача искам да сам емо само по визия но мисля да сам без прическа на емо само дрехи и аксесоари защото ще сам странна дете на 10 да има такава прическа

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Абе, момиче...
    На емотата отдавна им мина модата. Останаха само някакви пълни сдуханяци, които всички подиграват и тормозят - така наречените "истински" са жалка гледка.
    Ако започнеш да се обличаш като емо и въобще да се правиш на емо, дори и да не се режеш, хората автоматично ще те слагат в графа "емота" т.е. загубеняци, смешници. И ще отнесеш точно подигравки и тормоз - а, повярвай ми, не искаш такова нещо баш в началото на пубертета, когато хората стават изключително, направо извънредно, агресивни и злобни.

На тези като теб, които не са емота, но пък много искат да изглеждат такива, знаеш ли как им казват? Позьори. Няма нищо по-жалко от едно позьорче.
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Еми на 10 е.. Почти всички са минали през това... и ти ще минеш.. но според мен е супер тъпо.. По-добре си изградиш собствен стил, отколкото да копираш някой друг.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Оооо, аз тогава бях запалена понещо като сийн ли ддз как се пишеше....пък луда работа...кефех се, обличах се некво шарено, топирах косаа ...лелее като се сетяяя

Ама наскоро гледах снимки и видях колко (как да кажа) жалко съм изглеждала...
    1.Малка съм била (както и ти) за такива работи....момичета на по 16 години създават конкретен стил.
    2.Ако искаш да си само по визия - то ще ти лепнат прякора поза, ако не се захванат за друго.
    3.Още си малка...кефи се на детските си години, на свободното си време, а не да те е страх да не те утрепе някой по улицата

айде и умната ...

По-добре леко готик, според мен. Но леко.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ да, ей тва е отговора

Да се обличаш черно/шарено не те прави емо. Емо идва от емоционален, такъв който е постоянно депресиран, но не защото е модерно, а защото наистина има проблеми, родителите му не го разбират, няма приятели и т.н. .. Тези от твоя клас според мен ще те изолират, а по-големите ще те смятат за малко позьорче .. Както казаха преди мен, ако искаш нещо черно, то значи това е готик .. Ако искаш някакво шарено с онези русо-синьо-бембените коси значи сийн .. И между другото е "имо", защото идва от буквален превод в английския език на емоционален, а там се произнася "имоушънъл"
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

на 10 годишна не мисля че много ще й отива да е емо като най малкото ще има доста подигравки да отнесе а на тази възраст повечето се впрягат малко повече от необходимото (личен опит :Д) ... пък и модата му мина ..
    за прическата бритона трябва да е на една страна и да стига до очите , може да е на етажи и доста емота си правят цветни кичури до колко твоите ще ти разрешат не знам , но успех

не им ли мина вече модата?

мисля да сам с ръкавици без пръсти много гривни дънки с много надписи някой яка блузка и кецове само някой работи от емо стила но да ме посаветвате за друга яка мода

Мега фен Аватара на gummybear
    Съжалявам ,че го казвам (това не е упрек) - ТОВА Е ТЪПА ИДЕЯ!Още си много малка пък и му мина модата.Измисли си собствен стил не се води по акъла на някакви други момичета/момченца (може да си видяла от някой).Съветвам те, остани си такава,защото емотата много често бъдат отблъсквани и пренебрегвани от околния свят (моя гледна точка)

theo <333

гъмибеар видя ли какво написах точно над теб

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^ама тогава ще си поза - то или си емо или не си!

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    ^ама тогава ще си поза - то или си емо или не си!
    ПОДКРЕПЯМ!

theo <333

абе оставете момичето...всеки около тая възраст измисля разни щуротии от личен опит го казвам - скоро намерих едни снимки с една приятелка,като сме били в пети клас ии... много се смяхме носех калци с квадратчета на ръцете,имах бритон от който нищо не виждах с едното око,но това беше нужно,защото така само аз "виждах вътрешния си свят и го затварях,защото никой не го разбираше О.о",лепях си лепенки с картинки по дънките слушах Аврил,Токио Хотел,Симпъл План,Гуд Шарлът и др. не толкова комерсиални..
    Сега ми е супер смешно,но не се срамувам - забавно е.После минах през други неща и така...

Всеки може да се облича както иска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си