.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Тема: емо

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Цитирай Първоначално написано от BrainDamage

Съжалявам ама не се сдържах просто.. надявам се темата да е напраена за тшк
    +

Повече от фен Аватара на SmAllViILee
    леле и аз като се сетя като бях на 9 - 10 с една приятелка се бяхме зарибили адски мн по емотата и си купихме от магазин за фойерверки "Панда" един розов спрей за коса и си оцветихме няколко кичури и си топирахме косите мега много ... после си направихме фалшиви обеци за устна (от обица малка халка чупим кукичката за закачане на ухото и си я нахлузваме на устните ) скрихме се зад един блок и си говорихме колко тежък ни бил живота и се опитвахме да плачем лелее като се сетя че сме излизали такааа .... ии така малко се поувлякох :д
    по темата -- може да си земеш черен клин, няква къса розова поличка с черно малко накрая и продават мн сладки фибички с панделки и там няква блузка с черепи може и не знам ако още си на това мнение като станеш по голяма може да си земеш мрежест чорапогащник и с поличка стои мн готинко
    Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от SmAllViILee
    скрихме се зад един блок и си говорихме колко тежък ни бил живота и се опитвахме да плачем лелее като се сетя че сме излизали такааа [/b]
    Аллллл е тва беше!

леле и аз като се сетя като бях на 9 - 10 с една приятелка се бяхме зарибили адски мн по емотата и си купихме от магазин за фойерверки "Панда" един розов спрей за коса и си оцветихме няколко кичури и си топирахме косите мега много ... после си направихме фалшиви обеци за устна (от обица малка халка чупим кукичката за закачане на ухото и си я нахлузваме на устните ) скрихме се зад един блок и си говорихме колко тежък ни бил живота и се опитвахме да плачем
    Звучи много забавно... И аз така ще направя някой път!

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    и аз преди се мислех за Имоу тва беше преди 3-4 години ... потресаващо зле изглеждах .. не го прави ако имаш капка самоуважение

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    леле и аз като се сетя като бях на 9 - 10 с една приятелка се бяхме зарибили адски мн по емотата и си купихме от магазин за фойерверки "Панда" един розов спрей за коса и си оцветихме няколко кичури и си топирахме косите мега много ... после си направихме фалшиви обеци за устна (от обица малка халка чупим кукичката за закачане на ухото и си я нахлузваме на устните ) скрихме се зад един блок и си говорихме колко тежък ни бил живота и се опитвахме да плачем лелее като се сетя че сме излизали такааа .... ии така малко се поувлякох :д
    по темата -- може да си земеш черен клин, няква къса розова поличка с черно малко накрая и продават мн сладки фибички с панделки и там няква блузка с черепи може и не знам ако още си на това мнение като станеш по голяма може да си земеш мрежест чорапогащник и с поличка стои мн готинко

Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Еми на 10 е.. Почти всички са минали през това... и ти ще минеш.. но според мен е супер тъпо.. По-добре си изградиш собствен стил, отколкото да копираш някой друг.
    Абсолютно. Бъди себе си, няма да си интересна с емо-визия. След време ще съжаляваш..

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Баси.тва ЕМО пак ли идва на мода бе цц вие не сте уред за 100-тен път се убеждавам ... Тва е супер тъпо още си малка не си проваляй вида с тези щуротии о.0.Обличай се нормално имай собствен стил.Не се прави на позьорка

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от reoffender
    На т'ва не му ли мина модата
    И аз това се чудя..

Към авторката: Ако си мислиш, че така ще си готина и различна, няма. Ще си жалка, ще изглеждаш още по-тъпо и заради годините си. Ще изглеждаш смешно, да не говорим колко позьорски ще е това, след като ти нямап никакви проблеми. Осъзнай го. Далеч по-готино е да си усмихната, естествена и общителна.
    +, а и нали знаеш, че "емо", не е само прическата.. Още си малка да ставаш "емо".
    Big or small, lies are lies !

Мега фен Аватара на iiordanova

Емотата бяха модерни преди 2 - 3 години..
    Момиче , не се занимавай с глупости. Изглеждаш смешна така , сама виждаш!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    На 10 и ще ставаш емо?! Нещо май не си в час...

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    ^ да, ей тва е отговора

Да се обличаш черно/шарено не те прави емо. Емо идва от емоционален, такъв който е постоянно депресиран, но не защото е модерно, а защото наистина има проблеми, родителите му не го разбират, няма приятели и т.н. .. Тези от твоя клас според мен ще те изолират, а по-големите ще те смятат за малко позьорче .. Както казаха преди мен, ако искаш нещо черно, то значи това е готик .. Ако искаш някакво шарено с онези русо-синьо-бембените коси значи сийн .. И между другото е "имо", защото идва от буквален превод в английския език на емоционален, а там се произнася "имоушънъл"
    Точно така !!
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Фен Аватара на nerwna
    Град
    xxx
    Цитирай Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
    На това му мина модата отдавна.За да си по - модерна ти препоръчвам да се обличаш като чалга "певица" .

ПАХАПАХПААПАХАХА
    Нямаше логика..Беше любов! <3

Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]

От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s

Тука Пък Всички Много Знаете бе ... Я МЛЪКВАЙТЕ ВСИЧКИ!!!!!!!!! Момичето Има Право Да Е Каквато си Иска бе Злобиииииииииии !!!!!!!!

МНОГО сте Интересни... кат0 Беше На Мода стила, Вие бяхте Протиф Него защото беше На мода.
    Сега след като мина Времето , Сте пък Протиф защото не е На Мода Противоречите си
    Ама кфо Се Учудвам В тоя Форум Трябва да Сте Контра на Всичко
    Завист и Злобиииии ще се побъркате
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Тука Пък Всички Много Знаете бе ... Я МЛЪКВАЙТЕ ВСИЧКИ!!!!!!!!! Момичето Има Право Да Е Каквато си Иска бе Злобиииииииииии !!!!!!!!

МНОГО сте Интересни... кат0 Беше На Мода стила, Вие бяхте Протиф Него защото беше На мода.
    Сега след като мина Времето , Сте пък Протиф защото не е На Мода Противоречите си
    Не сме против, защото му мина модата. Както казаха всеки преди 4-5 години "беше" имо. Всеки е минал през такъв период. Просто пораснахме. А ти не си човека, който ще казва кой да мълчи и кой да говори. Първо се научи да пишеш. Не си "противоречим". Просто ти показваш, че не знаеш значението на тази дума. Защо да завиждаме на 10 годишно момиче, което е объркано и не знае каква иска да бъде? И като не ти харесва "тоя форум" к'во търсиш тук? Погледни си отново "мнението" и ще видиш, че не си по-различна от тези, които оплюваш в него.

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Цитирай Първоначално написано от darrie

Не сме против, защото му мина модата. Както казаха всеки преди 4-5 години "беше" имо. Всеки е минал през такъв период. Просто пораснахме. А ти не си човека, който ще казва кой да мълчи и кой да говори. Първо се научи да пишеш. Не си "противоречим". Просто ти показваш, че не знаеш значението на тази дума. Защо да завиждаме на 10 годишно момиче, което е объркано и не знае каква иска да бъде? И като не ти харесва "тоя форум" к'во търсиш тук? Погледни си отново "мнението" и ще видиш, че не си по-различна от тези, които оплюваш в него.
    Айде тогава тея дето сте били '' емотааа'' както пишеш ти
    Да Не Пишете Сега протиф тях!! става ли?!
    [/b]
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Град
    In your mind.

[/b]
    Не съм била имо. Казах, че всеки е минал през такъв период. Нямам в предвид точно имо. Някои са си падали по Britney Spears и Backstreet boys, други по H2O (примерно). Всеки е бил "зарибен" по нещо. Било то стил или изпълнител/актьор. Всички минаваме през такива периоди. А преди 3-4 години всички "бяха" пънк или имо. И не съм писала нищо срещу имотата. Просто тя е на 10. На 10! На тези години мястото и изобщо не е във форум. Камоли да задава въпроси как се става имо. На 10 трябва да си мисли за хубави неща. Не вярвам на тези години да е обременена с проблеми, от които да се чуди как да се измъкне.
    Anyway. Спирам до тук, понеже спамим излишно.

[/b]
    Злоби са тези, които се нахвърлят и говорят за хората неща от тяхно име. Успокой се малко.
    И извън темата, моля те да си оправиш правописа, че едва ти изчетох мнението. Не ти го казвам, за да се правя на интересна, а защото създаваш лошо впечатление така... Лично мнение.

Град
    Истински имота вече не се срещат под път и над път-сега ако се засече това е scene kid .Аз нямам протиВ имотата,но ти си на 10-сигурна ли си,че точно това искаш?Защото ще е позьорско малко или много(защо ли-защото тя не е истинско имо,а само ще се преструва за да бъде одобрена от приятелите й ).Замисли се.
    Ако все пак искаш да приличаш на тях -първо трябва да имаш дълга коса,асиметричен бретон ,пиърсинг ,много много черен молив-замисли се на 10 си,майка ти се съмнявам да те пусне някъде нагласена така.

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    .. И между другото е "имо", защото идва от буквален превод в английския език на емоционален, а там се произнася "имоушънъл"
    Което се пише emotional т.е EMO,да произнася cе Имо,но тя тук не говори,а го пише т.е пак си е ЕМО.

Към авторката: не си мисли, че като си ЕМО всички ще те мислят за супер голямата,като се правиш, че ревеш и т.н

Спомням си като бях на 9-10 (т.е преди 4-5 години) хахх с една приятелка доооста яко се бяхме вкарали и ние във филма..
    Слушахме Аврил Лавин, носехме ключодържатели на черепчета на тел-а си,опитвахме се да страним от всички, ръкавици без пръсти, карирана пола с клин, риза и кецове.. , слагахме си плакати в стаите на Аврил ( и не само, аз слагах на Токио Хотел ,а моята приятелка на Мерилин Менсън въпреки,че не ни кефеха, ама нали да бъдем ЕМО.. )
    Гледахме от големите и ги карахме да ни учат да се топираме и накрая за завършек слагахме фибички и шнолки с панделки,а резултата от топирането беше едно заплетено такова.. Вземахме солети и ги палехме уж с една запалка и се правехм, че пушим.. сядахме на парапета на балконите м/у етажите...карахме се за пред другите,за да се разревем..говорихме си кой е най-добрия начин да умреш, правехме знака PEACE по снимките.. абе щуротии като се сета ме наляга голям смях и се срамувам от себе си, че съм се правела на плашило..

Град

ти тъпа ли си ква си...личи си,че си фейк смешкаа научи се да пишеш

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Цитирай Първоначално написано от yeeee

ти тъпа ли си ква си...личи си,че си фейк смешкаа научи се да пишеш
    Кой знае тази дали е фейк, ама е „ФОРУМЕН ТРОЛ“ като xxKiFlAxx

Цитирай Първоначално написано от shupishup
    за всичко има време.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си