.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Тема: емо

Цитирай Първоначално написано от bibss
    Към авторката: не си мисли, че като си ЕМО всички ще те мислят за супер голямата,като се правиш, че ревеш и т.н

Спомням си като бях на 9-10 (т.е преди 4-5 години) хахх с една приятелка доооста яко се бяхме вкарали и ние във филма..
    Слушахме Аврил Лавин, носехме ключодържатели на черепчета на тел-а си,опитвахме се да страним от всички, ръкавици без пръсти, карирана пола с клин, риза и кецове.. , слагахме си плакати в стаите на Аврил ( и не само, аз слагах на Токио Хотел ,а моята приятелка на Мерилин Менсън въпреки,че не ни кефеха, ама нали да бъдем ЕМО.. )
    Гледахме от големите и ги карахме да ни учат да се топираме и накрая за завършек слагахме фибички и шнолки с панделки,а резултата от топирането беше едно заплетено такова.. Вземахме солети и ги палехме уж с една запалка и се правехм, че пушим.. сядахме на парапета на балконите м/у етажите...карахме се за пред другите,за да се разревем..говорихме си кой е най-добрия начин да умреш, правехме знака PEACE по снимките.. абе щуротии като се сета ме наляга голям смях и се срамувам от себе си, че съм се правела на плашило..
    Не Не са били щуротии Харесва ми тфа дето сте правили а Още тогава бях Казала че След време като сфърши всичко ще се Разбере кой е бил ЕМО к0и Позьор
    ``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``

Цитирай Първоначално написано от yeeee
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Тука Пък Всички Много Знаете бе ... Я МЛЪКВАЙТЕ ВСИЧКИ!!!!!!!!! Момичето Има Право Да Е Каквато си Иска бе Злобиииииииииии !!!!!!!!

МНОГО сте Интересни... кат0 Беше На Мода стила, Вие бяхте Протиф Него защото беше На мода.
    Сега след като мина Времето , Сте пък Протиф защото не е На Мода Противоречите си
    Ама кфо Се Учудвам В тоя Форум Трябва да Сте Контра на Всичко
    Завист и Злобиииии ще се побъркате
    ти тъпа ли си ква си...личи си,че си фейк смешкаа научи се да пишеш
    Кой знае тази дали е фейк, ама е „ФОРУМЕН ТРОЛ“ като xxKiFlAxx

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Към авторката: не си мисли, че като си ЕМО всички ще те мислят за супер голямата,като се правиш, че ревеш и т.н

Спомням си като бях на 9-10 (т.е преди 4-5 години) хахх с една приятелка доооста яко се бяхме вкарали и ние във филма..
    Слушахме Аврил Лавин, носехме ключодържатели на черепчета на тел-а си,опитвахме се да страним от всички, ръкавици без пръсти, карирана пола с клин, риза и кецове.. , слагахме си плакати в стаите на Аврил ( и не само, аз слагах на Токио Хотел ,а моята приятелка на Мерилин Менсън въпреки,че не ни кефеха, ама нали да бъдем ЕМО.. )
    Гледахме от големите и ги карахме да ни учат да се топираме и накрая за завършек слагахме фибички и шнолки с панделки,а резултата от топирането беше едно заплетено такова.. Вземахме солети и ги палехме уж с една запалка и се правехм, че пушим.. сядахме на парапета на балконите м/у етажите...карахме се за пред другите,за да се разревем..говорихме си кой е най-добрия начин да умреш, правехме знака PEACE по снимките.. абе щуротии като се сета ме наляга голям смях и се срамувам от себе си, че съм се правела на плашило..
    Не Не са били щуротии Харесва ми тфа дето сте правили а Още тогава бях Казала че След време като сфърши всичко ще се Разбере кой е бил ЕМО к0и Позьор
    Нека позная - ти си на 9-10 години...?

Ако не - жал ми е за тебе...

Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie

Нека позная - ти си на 9-10 години...?

Ако не - жал ми е за тебе...

пиЧ .. С главно " Ч " ..

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Подписа на MeLikesPie е най-точният отговор, най-подходящ за темата ти. Всичкото това го правиш или от скука, или заради обкръжението си.
    Не прочетох всичките страници, но ми стана много смешно, когато видях на първата страница коментари, засягащи и готик... Нищо лично, но беше супер глупаво. Още повече, че достатъчно позьори има и в тази сфера. Не е нужно да има още и още.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Re: емо

Цитирай Първоначално написано от vanchety123
    ще ставам емо

Супер фен Аватара на Shia
    Ехеее пак се метнахте на Снекито,като гледам Вие и обръщате повече внимание(заеднО0,тколкото тя на Вас,споко бе.

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    Моят съвет е да си изградиш собствен стил.Например смес между облеклото на емотата,малко сийн прическа и готик държание..нещо такова Не забравяй и малко от себе си. Аз поне така мисля/и го правя/,че няма да изглеждаш като позьорче
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    О боже господи с кво се занимава днешната младеж .. аз като бях 4-5 клас си играех навънка с приятелчетата ми на футбол и скачахме на въже..

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    емотата са добри
    сравнение с другите хора. мога да кажа че няма общо с идиотите като вас които се мислите за нормални :P
    ...

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Господи .. Господи, спаси ме !!
    Ще ставаш емо .. но имало проблем че си на 11 .. ?!
    ТИ СЕРИОЗНО ЛИ ?
    Вземи порасни дечко, после мисли какво ще правиш и как ще се обличаш .. Друг е въпросът, че както виждам си толкова невежа, че няма накъде..Емо не е никакъв стил, това е като ЖАНР в музиката, изразяваш себе си емоционално чрез МУЗИКА.

тъпи хлапета.

xxKiFlAx, мисля че е крайно време да ни лишиш от "приятното" си присъствие.

Голям фен Аватара на SpIdeR628
    Ти знаеш ли какво точно значи Е.М.О ..?

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    -ЕМОЦИОНАЛНО
    -МАЛТРЕТИРАН
    -ОЛИГОФРЕН

Голям фен Аватара на SpIdeR628
    yeess ...

Супер фен Аватара на 4o4ina

Re: емо

Цитирай Първоначално написано от vanchety123
    ще ставам емо но проблема е че сам на 10

ходи се прави на клоун

Супер фен Аватара на musS
    http://vbox7.com/play:7a7c3dee Много ли ти харесва !? сериозно ли 10 годишно дете иска да става емо .. а бе я се стягайте .. кви са тия глупости , аз на 10 си играх с кукли , ти вените ше си режеш ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си