Към авторката: не си мисли, че като си ЕМО всички ще те мислят за супер голямата,като се правиш, че ревеш и т.н
Спомням си като бях на 9-10 (т.е преди 4-5 години) хахх с една приятелка доооста яко се бяхме вкарали и ние във филма..
Слушахме Аврил Лавин, носехме ключодържатели на черепчета на тел-а си,опитвахме се да страним от всички, ръкавици без пръсти, карирана пола с клин, риза и кецове..

, слагахме си плакати в стаите на Аврил ( и не само, аз слагах на Токио Хотел ,а моята приятелка на Мерилин Менсън въпреки,че не ни кефеха, ама нали да бъдем ЕМО..

)
Гледахме от големите и ги карахме да ни учат да се топираме и накрая за завършек слагахме фибички и шнолки с панделки,а резултата от топирането беше едно заплетено такова..

Вземахме солети и ги палехме уж с една запалка и се правехм, че пушим.. сядахме на парапета на балконите м/у етажите...карахме се за пред другите,за да се разревем..говорихме си кой е най-добрия начин да умреш, правехме знака PEACE по снимките.. абе щуротии като се сета ме наляга голям смях и се срамувам от себе си, че съм се правела на плашило..