- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ученици,вземате ли стипендия?
взимам за успех..![]()
Мисля,че са много щедри 21 леваттцтцт....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ще взимам последните си 5 стипендии... противно на очакванията ми, имам висок успех и не е спряна заради отсъствия.
аз получавам социална с успех 5.33 другия срок ше се бора за 6 че за тая социална са си 300 разправии докато се оправят документите![]()
по принцип не треа да я взимам щото доходите са ни малко по високи от 240 лв на човек ( 30 лв от горе) ама нали знаете че в България всичко може да се уреди
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Взимам за успех. 21лв, както при всички почти. Не е много, ама съм много доволна.![]()
Взимам за успех. 21 на месец. Не са много, ама... кой ти ги дава?![]()
Доволна съм не заради парите, а заради това, че ще ми го пишат в училищното досие, което е голям плюс при кандидатстване в чужбина.
Първия срок не взимах , сега втория се очертава да ми дават по 21лв. месечно.
Ами аз щях да взимам за 5.50 и даже бях помолила класната за една единица отгоре защото не ми стигаше, а днес като си взехме бележниците се оказа, че една от практиките ми няма срочна и паднах на 5.45, ако не се бях овободила от физическо сега щях да взимам стипендия, за която ми трябва само една бележка, че имам отличен успех, а сега трябва да събирам един куп бележки за доходите на родителите ми...Това ми е последната година и се надявах поне последния срок да се добера до тази стипендия без да трябва да се занимавам с такива неща като бележки от социално подпомагане и бележки за болнични...бива ли такова нещо за 3лв по-малко да ни побъркват
Просто оставам без думи за стипендиите, които получаваме
![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
10 клас съм,взимам стипендия и стипендията за отличен успех не зависи от доходите на родителите.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Това пък какво е?Първоначално написано от kombarka
Кажи по-подробно.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
да, за отличен успех
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
7ми клас съм, не взимам стипендияДал бог успех на състезанието по Физика, по 120 кинта на месец ще взимам половин година
![]()
Някой знае ли, дали 12 клас ще вземем стипендии за май и юни ? Защото завършваме април и си мисля,че не трябва да ни прецакват.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Само да вметна... колко безкрайно жалко и грозно е да се взима социална стипендия при добър доход.![]()
Тъпото е,че деца,които наистина имат нужда от пари, взимат тази с по-малкото пари.А ако искат високата, трябва да се откажат от социалната.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
http://1000stipendii.org/Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Прочети го най-добре, защото едва ли аз ще ти кажа как стоят нещата по-добре от сайта.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
О, колко си готина. Много ме засегна.Първоначално написано от PinkPan7her
Не искам да съм в тежест на моите родители и да ги карам да ми купуват книги, да плащат за частни уроци и каквото и да било. Аз знам сама за себе си, че ако получа пари, ще ги похарча за нещо стойностно, а не за разни парцалки и боклуци.![]()
пп сега разбрах, че 1000 стипендии (които споменах в по-горния пост) не са за социално слаби, а за амбицирани ученици, които искат да се изявяват. Дишай дълбоко, не се стряскай.
Nobody breaks my heart.
Тези стипендии са общи и от всички изявени ученици музиканти,миналата година само най-добрия пуснаха.Момчето в момента е в Брюксел.
Така,че се откажете,защото са общи и трябва да имате изключителни постижения.![]()
Виж, мила.. Недей да твърдиш, че тук няма изявени ученици.![]()
Аз спечелих първо място за есе и като награда началото на март отивам в Брюксел. Изкарах изпита за сертификат на Cambridge с 92/100. Редактор съм на училищния вестник, пиша статии, участвала съм в рецитали.
Ако това не е достатъчно за минималната стипендия, не знам какво е.![]()
Nobody breaks my heart.
Те са стипендии!И тъпото е, че като нямат категории са от раз.Трябва да си най от най.
![]()
![]()
Вземам за отличен успех.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Не, но аз незнам за кво се взима тази стипендия и не ми си занимава, пък чух и че е към 20лв-за ко ми е?![]()
Аз взимам редовно и първоначално си виках "голяма работа, 20 лв, кво ще направя с тях", но въобще не е така - иначе няма да мога да си купувам Black Devil![]()