.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Получавам стипендия за отличен успех.
    21 лв.Не е много,но все пак е по-добре от нищо.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    взимам за успех..
    Мисля,че са много щедри 21 лева ттцтцт....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

взимах , но ми я спряха заради отсъствията
    do you dream?

anonymous546178
    Guest
    Ще взимам последните си 5 стипендии... противно на очакванията ми, имам висок успех и не е спряна заради отсъствия.

Повече от фен Аватара на brusa
    аз получавам социална с успех 5.33 другия срок ше се бора за 6 че за тая социална са си 300 разправии докато се оправят документите

по принцип не треа да я взимам щото доходите са ни малко по високи от 240 лв на човек ( 30 лв от горе) ама нали знаете че в България всичко може да се уреди
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Взимам за успех. 21лв, както при всички почти. Не е много, ама съм много доволна.

anonymous708973
    Guest
    Взимам за успех. 21 на месец. Не са много, ама... кой ти ги дава?
    Доволна съм не заради парите, а заради това, че ще ми го пишат в училищното досие, което е голям плюс при кандидатстване в чужбина.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Първия срок не взимах , сега втория се очертава да ми дават по 21лв. месечно.

Ами аз щях да взимам за 5.50 и даже бях помолила класната за една единица отгоре защото не ми стигаше, а днес като си взехме бележниците се оказа, че една от практиките ми няма срочна и паднах на 5.45, ако не се бях овободила от физическо сега щях да взимам стипендия, за която ми трябва само една бележка, че имам отличен успех, а сега трябва да събирам един куп бележки за доходите на родителите ми...Това ми е последната година и се надявах поне последния срок да се добера до тази стипендия без да трябва да се занимавам с такива неща като бележки от социално подпомагане и бележки за болнични... бива ли такова нещо за 3лв по-малко да ни побъркват Просто оставам без думи за стипендиите, които получаваме

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    10 клас съм,взимам стипендия и стипендията за отличен успех не зависи от доходите на родителите.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Чудя се дали да кандидатствам за 1001 стипендии. Уж се водело само за социално слаби, а нашите са над средната класа. Е, ще опитам все пак. 500 лева, кой ти ги дава...
    Това пък какво е? Кажи по-подробно.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами да сигурноо ще взимам успеха ми е 5.85 а и кой ти дава 100лв добре дошли са

да, за отличен успех
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    7ми клас съм, не взимам стипендия Дал бог успех на състезанието по Физика, по 120 кинта на месец ще взимам половин година

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Някой знае ли, дали 12 клас ще вземем стипендии за май и юни ? Защото завършваме април и си мисля,че не трябва да ни прецакват.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Само да вметна... колко безкрайно жалко и грозно е да се взима социална стипендия при добър доход.

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Само да вметна... колко безкрайно жалко и грозно е да се взима социална стипендия при добър доход.
    Тъпото е,че деца,които наистина имат нужда от пари, взимат тази с по-малкото пари.А ако искат високата, трябва да се откажат от социалната.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Чудя се дали да кандидатствам за 1000 стипендии. Уж се водело само за социално слаби, а нашите са над средната класа. Е, ще опитам все пак. 500 лева, кой ти ги дава...
    Това пък какво е? Кажи по-подробно.
    http://1000stipendii.org/

Прочети го най-добре, защото едва ли аз ще ти кажа как стоят нещата по-добре от сайта.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    О, колко си готина. Много ме засегна.

Не искам да съм в тежест на моите родители и да ги карам да ми купуват книги, да плащат за частни уроци и каквото и да било. Аз знам сама за себе си, че ако получа пари, ще ги похарча за нещо стойностно, а не за разни парцалки и боклуци.

пп сега разбрах, че 1000 стипендии (които споменах в по-горния пост) не са за социално слаби, а за амбицирани ученици, които искат да се изявяват. Дишай дълбоко, не се стряскай.
    Nobody breaks my heart.

Град
    Тези стипендии са общи и от всички изявени ученици музиканти,миналата година само най-добрия пуснаха.Момчето в момента е в Брюксел.

Така,че се откажете,защото са общи и трябва да имате изключителни постижения.

Виж, мила.. Недей да твърдиш, че тук няма изявени ученици.

Аз спечелих първо място за есе и като награда началото на март отивам в Брюксел. Изкарах изпита за сертификат на Cambridge с 92/100. Редактор съм на училищния вестник, пиша статии, участвала съм в рецитали.

Ако това не е достатъчно за минималната стипендия, не знам какво е.
    Nobody breaks my heart.

Град
    Те са стипендии!И тъпото е, че като нямат категории са от раз. Трябва да си най от най.

Град
    Lap of Gods
    Вземам за отличен успех.

You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
    I hate you ain't it true I hate you and everything you do.

Leeeeeeeeroy Jenkins!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Не, но аз незнам за кво се взима тази стипендия и не ми си занимава, пък чух и че е към 20лв-за ко ми е?

Град
    Стара Загора
    Аз взимам редовно и първоначално си виках "голяма работа, 20 лв, кво ще направя с тях", но въобще не е така - иначе няма да мога да си купувам Black Devil

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си