.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

може ли да отслабнем без фитнес

може ли да отслабнем и да се стегнем без фитнес?

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Можеш да отслабнеш без фитнес,но без движение,тичане или упражнения за тялото,едва ли.Ако искаш резултати,положи усилия.С мързел няма да стане!

не говоря за мързел,просто не искам да ходя на фитнес
    Но мога да си правя упражненията вкъщи нали ?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Мога ли да умра без да има причина?Мога ли да родя без да съм бременна ? Може ли да живея без вода?????

Ми може,но после леееко да се отпуснеш откъм хранене и гледай та се май как се качват двойно .Упражнения вкъщи не са достатъчни пък и ти ще ги правиш грешно -_-
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    пък и ти ще ги правиш грешно -_-
    Това пък как го реши, за Бога?!
    Супер смешни са ми пък хора, които изведнъж решават да спортуват, взимат си карта за фитнес и ходят да въртят едното колело/да бягат на пътечката. Ми, купи си уред, бе. Не са милиони, не заемат огрооомно място.. Пък и ще си избие парите многократно.
    Нещо такова плюс коремни преси (примерно) 3 пъти седмично прави чудеса с тялото.

Град
    Пха,откъде ли?После като пише нема резултати ала бала-ами как да ги прави правилно ако някой не й ги покаже? И дори да ги гледа пак може да го сбърка и после да си докара травма .Ай не ми се спори ,ок?

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    по-добре бягай и прави упражнения в къщи.....на мен пък ми е супер смешно земеш си карта за фитнес и си мислиш,че ще отслабнеш за 1 месец...фитнеса е за стягане спред мен
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    А не е ли най-добре да запише някакъв спорт където в действителност ще прави нещо?

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    А не е ли най-добре да запише някакъв спорт където в действителност ще прави нещо?
    еми да и тва е вариант...в пъти по-добър от фитнеса
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

anonymous708973
    Guest
    Пха,откъде ли?После като пише нема резултати ала бала-ами как да ги прави правилно ако някой не й ги покаже? И дори да ги гледа пак може да го сбърка и после да си докара травма .Ай не ми се спори ,ок?
    Защото е тооолкова трудно да си свали едно от милионите клипчета в нета. Освен това във фитнеса едва ли всеки път ще има треньор...

Град
    Както казах-не ми се спори.Винаги искаш ти да си права-ами ок така да е .Пха

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Можеш да отслабнеш без фитнес,но без движение,тичане или упражнения за тялото,едва ли.Ако искаш резултати,положи усилия.С мързел няма да стане!
    +1
    Дали тичаш на пътечката или на стадиона, то все си е тичане. Същото е с колелото и с другите уреди. До някаква степен съм съгласна с britzy, защото трябва да се внимава, докъто се правят упражнения вкъщи / става въпрос за аеробиката /, но ако си прегледаш видеото, преди да започнеш да изпълняваш нещата показани в него, просто ще си имаш представа кое ще те затрудни и кое въобще няма да го правиш Всичко зависи от теб и подхода ти :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мани ги тия пътечки мътечки аптечки... запиши се на плуване да видиш след 2 месеца яки тренировки какво тяло ще направиш.
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

По принцип се отслабва със здравословен режим или диета, а не с фитнес.Фитнеса е по-скоро за стягане и превръщане на мазнините в мускул.И все пак можеш вместо да ходиш на фитнес, да правиш упражнения, да бягаш, да караш колело и пак ще се стегнеш Но само със спорт не се отслабва-трябва поне и лека диета...Успех

Защо не вземеш да ходиш на плуване, да го дадеш на повече плодове и зеленчуци, раааано сутрин да тичкаш, коремни преси ? Аз лично на ден по 200 коремни ( btw на 14 съм )
    Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]

[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]

Супер фен Аватара на katericArofl
    pinkpanther, защо си мислиш,че са направени толкова много зали, а не секи да си купува велoаргометър и пътеки вкъщи. Защото, когато ходиш на фитнес сред други хора това по някакъв начин те стимулира, гледайки как се трудят другите и постигат резултати. Докато купуваш си уред, изпoлзваш го няколко пъти и мързелът надделява- Сега не се опитвай да ме убеждаваш в противното.. това е да кажем като ходенето на козметиек - можеш да го правиш и сам, но има специялизирано място, хора и т.н.

по темата: прави си упражнения или клипчета, аз тези от типа на танци манци, пилатеси не ги тача, а предпочитам строго определените упражнения - коремно преси, клекове ала бала.. но избери какво е най-подходящо за теб.

britzy ма нещо много отворена си станала ??

Иначе съм съгласна с katericArofl . Най-добре е да ходиш на фитнес и още по-добре ще е да го съчетаеш с някаква диета

Град
    Blondeland
    Щом искаш да правиш упражнения вкъщи - си изтегли видео уроците по Пилатес ... или пък има безброй други (ефективни)
    Фитнеса не е единствения вариант !

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от "Jeuelle
    Фитнеса не е единствения вариант !
    Йога, пилатес, каланетика, аеробика... капчици в морето от неща, с които можеш да отслабнеш/да се стегнеш, без да се налага да ходиш никъде.

Без фитнес принципно може да се отслабне,но е много по-хубаво освен диетата да включиш и някакви упражнения.Не е задължително да ходиш на фитнес,ако не желаеш,но ходи например в парка да тичаш или си прави упражнения вкъщи-така хем ще отслабнеш по-бързо,хем ще се стегнеш.А пък и веднъж свикнеш ли,упражненията стават дори много приятни-поне при мен е така.

Скачай на въже Не е толкова трудно, а и едно въже струва 2,3 лева
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Мега фен Аватара на gummybear
    Без ФИТНЕС може,но без ДВИЖЕНИЕ,ТИЧАНЕ НЕ МОЖЕ !! КЪСМЕТ!

theo <333

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си