.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Как ще стане на английски...

" Благодаря за поканата! Аз не съм сигурна дали по това време ще съм в Осло,но ще ми бъде приятно да присъствам"

Мега фен Аватара на Chacho

Re: Как ще стане на английски...

Цитирай Първоначално написано от europe9
    " Благодаря за поканата! Аз не съм сигурна дали по това време ще съм в Осло,но ще ми бъде приятно да присъствам"
    Thank you for your invite! I am unsure whether I will be in Oslo at that time but I would happily be your guest.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Thank you for the invitation! I'm not really sure if I would be in Oslo at that time but it will be my pleasure to be there.
    Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..

Благодаря :P

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]

Цитирай Първоначално написано от Gabichkaaa
    Thank you for the invitation! I'm not really sure if I would be in Oslo at that time but it will be my pleasure to be there.
    +1
    Това е правилното.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си