Здравейте. Искам да Ви помоля за съвет - Какво да правя? Проблема ми е свързан с математиката (А много рядко и по някой друг предмет). Тези дни и преди ваканцията започна да ни изпитва за едни определения и такива работи. Проблема е, че аз ги знам, но като започне в началото на часа да изпитва, не знам какво ми става, но започва, едва ли не, да ми прилошава от страх. Днеска пак същото, в началото на часа започна да изпитва и който не знае, получава един "-" и така получи ли до 3 минуса - 2-ка, аз бях учила, но не знам какво ми става. Започвам адски много да се притеснявам, става ми много горещо, усещам как сърцето ми ще изскочи всеки момент и имам ОГРОМНО чувство, че мога да припадна всеки момент. Чудя се как все още не съм го направила. Математиката не ми е въобще от силната страна, доста съм зле по нея и за това ме е страх каква оценка ще получа. Но просто вземе ли да изпитва, направо сърцето ми ще изскочи. Особено като вдигне мен, започвам да говоря глупости, не ги казвам правилно, обърквам се, а съм ги учила. Днеска ме попита (На всеки номер - Един въпрос), но нещо не го казах като хората, казах го какво е, но не съм го казала правилно и естествено - Минус. Само 4-5 човека в класа успяха да отговорят. Накрая зададе един въпрос, никой не отговори, аз вдигнах ръка и го казах правилно, от целия клас само аз познах, с мисълта, че ще ми напише "+", но НЕ! Най-тъпото от цялата работа е, че като зададе някакъв въпрос на някой друг - АЗ ГО ЗНАМ. Но защо, за Бога, като вдигне мен, все ми задава въпрос, 'дет не го знам (Тя не знае, че не го знам), но много интересно защо така се получава. Винаги на другите ги знам, но моите - никога. Утре пак каза, че в началото на часа ще изпитва. Адски много ме е страх. Не знам какво да правя. Моля Ви, посъветвайте ме с нещо, искам да не се притеснявам толкова много, от какво може да е това?

П.п: Извинявам се за правописните си грешки, граматиката ми бая куца.